Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας

Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας: Οι τρεις σημερινές αναμετρήσεις ολοκληρώνουν το 2ο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας. Θυμίζουμε ότι τα ματς είναι νοκ-άουτ (σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι).

Ουέσκα – Χιρόνα (08/09, 20:00): Αρνητικό το “μπάσιμο” της Ουέσκα στη φετινή Σεγούντα Ντιβιζιόν, παραμένει χωρίς νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές (0-2-1) και έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ. 3/3 G/G και Over 2,5 για τη Χιρόνα, η οποία έχει γευτεί όλα τα αποτελέσματα στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα. Πιστεύουμε ότι το σημερινό ματς θα είναι κλειστό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.53 @ Stoiximan)

UCAM Μούρθια – Οβιέδο (08/09,21:00): Νεοφώτιστη στη Σεγούντα Ντιβιζιόν η UCAM Μούρθια, έχει συλλέξει δύο βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές (0-2-1) και συνδύασε με το ισόπαλο 1-1 τα δύο τελευταία παιχνίδια της. Σερί 1-1-1 για την Οβιέδο, με 3/3 NG και Under 2,5. Σημειώστε, βέβαια, ότι η Οβιέδο έχει κρατήσει ανέπαφη εστία στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Θα πάμε με το NG

Προγνωστικό: NG (1.75 @ Goalbet)

Αλκορκόν – Χετάφε (08/09, 23:00): Μέτριο το φετινό ξεκίνημα των δύο αντιπάλων στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Η γηπεδούχος Αλκορκόν μετρά δύο ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας σκοράρει μόνο ένα γκολ σε αυτά τα τρία ματς. Η φιλοξενούμενη Χετάφε (υποβιβάστηκε φέτος από την Πριμέρα) συνδύασε με ισοπαλία και τα τρία παιχνίδια της, με τα δύο από αυτά να έχουν τελειώσει στο 1-1. Πιστεύουμε ότι οι… λογαριασμοί θα ξεκαθαρίσουν είτε στον εξτρά χρόνο είτε στα πέναλτι.

Προγνωστικό: Χ (2.90 @ Betshop)