Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας

Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας: Διεξάγεται σήμερα το “κυρίως πιάτο” του 2ου γύρου του Κυπέλλου Ισπανίας, που συντίθεται από 16 αναμετρήσεις. Εμείς θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με τις τέσσερις αναμετρήσεις που περιλαμβάνουν ομάδες της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Θυμίζουμε ότι παιχνίδια είναι νοκ-άουτ (σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι).

Ταραγόνα – Νουμάνθια (07/09, 20:00): 3/3 ισοπαλίες συνθέτουν τον απολογισμό της Ταραγόνα στο ξεκίνημά της στη φετινή Σεγούντα Ντιβιζιόν. Μάλιστα, σε όλα τα ματς επιβεβαιώθηκε και το αμφίσκορο. Η Νουμάνθια, από την πλευρά της, μετρά μία ήττα και δύο ισοπαλίες στο ίδιο χρονικό διάστημα. Πιστεύουμε ότι οι διαφορές μεταξύ των δύο αντιπάλων θα λυθούν στον εξτρά χρόνο.

Προγνωστικό: Χ (3.10 @ Stoiximan)

Κάντιθ – Λεβάντε (07/09, 21:00): Φέτος ανέβηκε στη Σεγούντα Ντιβιζιόν η Κάντιθ, μετρά δύο ισοπαλίες (αμφότερες με σκορ 1-1) και μία ήττα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Η Λεβάντε υποβιβάστηκε από την Πριμέρα Ντιβιζιόν και έχει μπει αήττητη στη φετινή Σεγούντα με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Καλύτερο σύνολο διαθέτουν οι Λεβαντίνοι, όμως θα πάρουμε τη Διπλή ευκαιρία, καθώς μιλάμε για Κύπελλο.

Προγνωστικό: X2 (1.47 @ Goalbet)

Σαραγόσα – Βαγιαδολίδ (07/09, 23:00): Τόσο η Σαραγόσα, όσο και η Βαγιαδολίδ, έχουν πραγματοποιήσει θετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Αμφότερες έχουν συλλέξει επτά βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, μετρώντας από δύο εντός έδρας νίκες και μία εκτός έδρας ισοπαλία. Θεωρούμε ότι θα δούμε γκολ εκατέρωθεν στο ματς του “Ρομαρέδα”.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Betshop)

Μαγιόρκα – Ρέους (07/09, 23:00): Ευκαιρία ψυχολογικής ανάκαμψης ψάχνει η Μαγιόρκα μέσω του Κυπέλλου. Χωρίς νίκη οι νησιώτες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Σεγούντα (0-2-1), η μοναδική ήττα έχει έρθει από τη σημερινή αντίπαλο (και μάλιστα εντός έδρας). Η Ρέους, αντίθετα, τα πάει πολύ καλά (1-2-0), με δεδομένο ότι είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία. Θα πάρει… εκδίκηση απόψε η Μαγιόρκα.

Προγνωστικό: 1 (1.90 @ Magicbet)