Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας

Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας: Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινάει σήμερα ο 2ος γύρος για το φετινό Κόπα ντελ Ρέι. Θυμίζουμε ότι τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ (σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι).

Μιραντές – Έλτσε (06/09, 20:00): Αήττητη καταφέρνει και παραμένει η Μιραντές στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Σεγούντα Ντιβιζιόν, μετρώντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Η Έλτσε, από την πλευρά της, μετρά δύο εντός έδρας νίκες και μία εκτός έδρας ήττα στην ίδια σειρά αγώνων. Εμείς θα παίξουμε με τα γκολ, επιλέγοντας το αμφίσκορο, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί σε όλα τα φετινά ματς αμφότερων.

Προγνωστικό: G/G (2.05 @ Stoiximan)

Λούγκο – Τενερίφη (06/09, 21:00): Έρωτα… με τις ισοπαλίες έχει αναπτύξει η Λούγκο στη φετινή Σεγούντα Ντιβιζιόν. 3/3 ισοπαλίες για τους γηπεδούχους, όλες συνδυάστηκαν με το G/G και το Over 3,5. Η Τενερίφη έχει συλλέξει μόλις ένα βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Σεγούντα (0-1-2), αλλά κατάφερε να σκοράρει στα 2/3 ματς. Πολύ πιθανό μας φαίνεται το Goal/Goal και στο συγκεκριμένο ματς.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Goalbet)

Αλμερία – Βαγιεκάνο (06/09, 23:00): Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών συναντιούνται οι δύο ομάδες (και πάλι επί εδάφους Ανδαλουσίας). Το περασμένο Σάββατο η Αλμερία επικράτησε της Βαγιεκάνο με το εμφατικό 3-0 για την 3η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Αμφότερες είχαν μετρήσει μία ισοπαλία και μία ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Πιστεύουμε ότι η Βαγιεκάνο θα… πάρει εκδίκηση σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (2.50 @ Betshop)