Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας

Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ισπανίας.

Βαλένθια – Θέλτα (03/01, 20:00): Μετά την πρόκριση επί της Λεγκανές, η Βαλένθια θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για ακόμη μια πρόκριση σήμερα. Ωστόσο, στο μυαλό της είναι και το πρωτάθλημα, εκεί όπου μάχεται για την απομάκρυνση από την ζώνη του υποβιβασμού. Προβηματίζει με τις τελευταίες εμφανίσεις της η Θέλτα, που μετά από δυο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, πήρε τη νίκη-πρόκριση επί της Μούρθια, έστω και δύσκολα.

Προγνωστικά: 2-3 Goal (2.02 @ Stoiximan)

Οσασούνα – Εϊμπάρ (03/01, 20:00): Μετά από εννέα παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, η Οσασούνα πήρε τη νίκη 2-0 επί της Γρανάδα και προκρίθηκε στην επόμενη φαση. Έχει το μυαλό της και στο πρωτάθλημα, όπου και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Συνέχεια στην εκπληκτική της πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο θέλει να δώσει η Εϊμπάρ, παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.65 @ Stoiximan)

Λας Πάλμας – Ατλέτικο Μ. (03/01, 22:15): Μπορεί να δυσκολεύτηκε κόντρα στην Ουέσκα, εν τέλει όμως κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους “16”, έχοντας πλέον ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο μπροστά της. Αήττητη στα εννέα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις. Ξεκάθαρο φαβορί η Ατλέτικο, η οποία θέλει να βρει και πάλι τον καλό της εαυτό και να διεκδικήσει κάποιο τίτλο. Ηττήθηκε στα δυο τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της, και μάλιστα χωρίς να έχει σκοράρει κάποιο γκολ.

Προγνωστικά: 1Χ (2.12 @ Stoiximan)

Λα Κορούνια – Αλαβές (03/01, 22:15): Μεγάλη νίκη-πρόκριση κατάφερε να πάρει η Λα Κορούνια, επί της Μπέτις, της οποίας και επικράτησε με 3-1, πριν από λίγες ημέρες. Αυτή ήταν και η δεύτερη διαδοχική νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας επικρατήσει στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Αήττητη εδώ και έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις η Αλαβές, η οποία μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, έχοντας δεχθεί παράλληλα μόλις ένα τέρμα. Τρεις νικες και μια ισοπαλία τα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, έχοντας κρατήσει και ανέπαφη την εστία της.

Προγνωστικά: N/G (1.91 @ Stoiximan)