Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας

Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας: Ολοκληρώνονται σήμερα οι πρώτοι αγώνες της φάσης των “32” του Κυπέλλου Ισπανίας, με τα τέσσερα τελευταία ζευγάρια να “μπαίνουν στο χορό”.

Βαγιαδολίδ – Σοσιεδάδ (01/12, 21:00): Σαφής η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς τις χωρίζει μία ολόκληρη κατηγορία. Παράλληλα, η Βαγιαδολίδ διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος (σερί 1-3-2 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές της Σεγούντα Ντιβισιόν), ενώ η Σοσιεδάδ έρχεται από ένα εξαιρετικό σερί 4-1-0. Δεν πιστεύουμε ότι θα “γκαζώσουν” οι Βάσκοι, παίρνουμε το Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.67 @ Stoiximan)

Ταραγόνα – Αλαβές (01/12, 22:00): Σίγουρα η Αλαβές αποτελεί το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι, καθώς… πλέον τις δύο ομάδες χωρίζει μία ολόκληρη κατηγορία. Αμφότερες θα παραταχθούν, βέβαια, με θετική ψυχολογία, αφού προέρχονται από νίκες (1-0 επί Κάντιθ και 0-2 επί Βιγιαρεάλ αντίστοιχα). Οι Βάσκοι λογικά θα παραταχθούν με εναλλακτικό σχήμα, αλλά πιστεύουμε ότι και πάλι θα φτάσουν στο διπλό.

Προγνωστικό: 2 (2.75 @ Stoiximan)

Ουέσκα – Λας Πάλμας (01/12, 22:00): Έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι η Ουέσκα προέρχεται από εντός έδρας ήττα (1-2 από Χιρόνα). Οι γηπεδούχοι έχουν μετατρέψει σε “κάστρο” το “Αλκοράθ” στη φετινή Σεγούντα Ντιβισιόν και προσβλέπουν σε ένα τέτοιο σημερινό αποτέλεσμα, που θα τους κρατήσει ζωντανούς ενόψει της ρεβάνς του “Γκραν Κανάρια”. Η Λας Πάλμας προέρχεται από τη σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο (3-1, 28/11), αλλά δεν πείθει εκτός έδρας. Εμπιστευόμαστε την Ουέσκα.

Προγνωστικό: 1Χ (1.62 @ Stoiximan)

Σανταντέρ – Αθλέτικ Μπιλμπάο (01/12, 23:00): Δύο ολόκληρες κατηγορίες χωρίζουν τις δύο ομάδες, με τη Σανταντέρ να θητεύει φέτος στη Σεγούντα Β. Το περασμένο σαββατοκύριακο πανηγύρισε το διπλό επί της Καουδάλ με 2-3, ενώ η Αθλέτικ Μπιλμπάο δέχθηκε εκτός έδρας “χαστούκι” από τη Λας Πάλμας (3-1) τη Δευτέρα. Βλέπουμε αμφίσκορο στο ματς του “Σαρδινέρο”.

Προγνωστικό: G/G (1.93 @ Stoiximan)