Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδος

Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας: Σέντρα στην τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Αγροτικός Αστέρας – Ξάνθη (13/12, 15:00): Παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση αυτό του Ευόσμου, καθώς αμφότερες οι ομάδες μετρούν από 3 πόντους. Με την ισοπαλία ευνοείται η Ξάνθη, καθώς έχει καλύτερη επίθεση απ’ τον Αγροτικό Αστέρα και θα εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση. Περιμένουμε καλό ματς, αφού ο Αγροτικός είναι υποχρεωμένος να επιτεθεί και η Ξάνθη είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Προγνωστικό: G/G (1.97 @Stoiximan)

Άρης – Βέροια (13/12, 15:00): Ένας πόντος αρκεί στον Άρη για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, θα το κάνει ως πρώτος αν κερδίσει και παράλληλα δεν προκύψει κάποια πολύ ευρεία νίκη του Αστέρα Τρίπολης εναντίον του ενδιαφερόμενου Αιγινιακού. Αδιάφορη η Βέροια, έχει αποκλειστεί με δύο ήττες, το πιθανότερο είναι ότι θα παίξει με εναλλακτική ενδεκάδα.

Προγνωστικό: Άσσος + G/G (3.35 @Stoiximan)

Αιγινιακός – Αστέρας Τρίπολης (13/12, 15:00): Έχει ελπίδες πρόκρισης ο Αιγινιακός, που χρειάζεται μόνο νίκη σήμερα για να αφήσει εκτός συνέχειας τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες αναζητούν ευρεία επικράτηση με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων, έτσι ώστε να υπερκαλύψουν τη διαφορά με τον Άρη και να έχουν ελπίδες για την πρώτη θέση. Λογική επιλογή το Over 2,5.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.88 @Stoiximan)

Κισσαμικός – Λεβαδειακός (13/12, 15:00): Σίγουρα στην επόμενη φάση είναι ο Κισσαμικός, που επικράτησε εύκολα 3-0 του Πανιωνίου και μετράει 6 πόντους. Ένας πόντος αρκεί στον Λεβαδειακό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση, δε θα είναι έκπληξη αν οι δύο ομάδες τα βρουν με τη βολική ισοπαλία. Το παιχνίδι δεν προσφέρεται στις στοιχηματικές εταιρίες, αλλά ακόμη κι αν το βρείτε δεν αξίζει να ασχοληθείτε.

Προγνωστικό: Νo Bet