Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδος

Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας: Συνέχεια στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Κισσαμικός – Παναθηναϊκός (01/02, 15:00): Τυπική διαδικασία το παιχνίδι, μετά τη νίκη 3-0 του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς. Οι πράσινοι θα παραταχθούν με αλλαγές και ερχόμενοι από ακόμη μια γκέλα στη Σούπερλιγκ (0-0 εντός), την ίδια στιγμή που οι Κρητικοί έρχονται από εκτός έδρας ήττα απ’ την Καλλιθέα. Δεν αξίζει να ασχοληθούμε με το παιχνίδι.

Προγνωστικό: Νo Bet

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς (01/02, 17:15): Ρεβάνς της νίκης 1-0 του Πλατανιά, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να γλυτώνει από μεγαλύτερο σκορ, καθώς έκανε κακή εμφάνιση. Οι Ηπειρώτες έρχονται απ’ το εκτός έδρας 1-1 με τον Ατρόμητο, αποτέλεσμα που ήρθε στο τελευταίο δευτερόλεπτο με γκολ του Κόντε, την ίδια ώρα που ο Πλατανιάς πήρε ακόμη μια νίκη (2-1 εντός έδρας την Κέρκυρα) και πλησίασε στο -1 απ’ τον ΠΑΣ! Οι γηπεδούχοι θέλουν διάκριση στο Κύπελλο, μπορούν να προκριθούν.

Προγνωστικό: Πρόκριση ΠΑΣ Γιάννινα (3.35 @Stoiximan)

Ατρόμητος – Λαμία (01/02, 17:15): Δεν πατάει καλά ο Ατρόμητος, που δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή, παρά το γεγονός ότι προηγούνταν μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα. Έχει προβάδισμα μετά το 2-2 εκτός έδρας κόντρα στη Λαμία, είναι απ’ τις ομάδες που «καίγονται» για διάκριση στο Κύπελλο, μιας και απ’ το πρωτάθλημα δύσκολα θα καταφέρει κάτι. Η Λαμία ηττήθηκε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-0 εκτός), δύσκολα θα καταφέρει κάτι στο Περιστέρι.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (1.85 @Stoiximan)

ΑΕΚ – Λεβαδειακός (01/02, 19:30): Ρεβάνς της νίκης 0-1 της ΑΕΚ μέσα στην έδρα του Λεβαδειακού, αποτέλεσμα που δίνει στον δικέφαλο τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης. Η «ένωση» πήρε εκτός έδρας 0-0 με την Ξάνθη το Σάββατο, αποτέλεσμα που θεωρήθηκε θετικό, καθώς έπαιζε με 10 παίκτες σχεδόν όλο το ματς (απ’ το 6’), ενώ την επομένη ο Λεβαδειακός έφυγε με 0-0 απ’ την έδρα του Παναθηναϊκού. Η ΑΕΚ «καίγεται» περισσότερο για το Κύπελλο, θέλει πρόκριση με δεύτερη νίκη.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (1.85 @Stoiximan)