Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας: Συνέχεια σήμερα στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου, όπου συμμετέχουν ομάδες από Σούπερλιγκ και Φούτμπολ Λιγκ.

Ελευσίνα – Τρίκαλα (27/10, 15:00): Παιχνίδι για τον πρώτο όμιλο αυτό ανάμεσα σε Ελευσίνα και Τρίκαλα, με τις δύο ομάδες να συμμετέχουν στη Φούτμπολ Λιγκ. Δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό, αφού –ως γνωστόν- το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει και έχουν «καεί» στην προετοιμασία. Είναι άγνωστο το πώς θα παρουσιαστούν στην πρεμιέρα των επίσημων διοργανώσεων και η κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο, τα Τρίκαλα είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να κερδίσει.

Προγνωστικό: Διπλό

Σπάρτη – Χανιά (27/10, 15:00): Παιχνίδι για τον δεύτερο όμιλο ανάμεσα σε Σπάρτη και Χανιά, δύο ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ. Έχουν παίξει ήδη δύο επίσημα ματς οι γηπεδούχοι, που απέκλεισαν πολύ εύκολα τον Παναιγιάλειο στην πρώτη φάση του Κυπέλλου, διαθέτουν σαφώς πιο ποιοτική ομάδα απ’ τα Χανιά και μπορούν να κάνουν πρεμιέρα με το «δεξί».

Προγνωστικό: Άσσος

Πανσερραϊκός – Κισσαμικός (27/10, 15:00): Ανέτοιμοι είναι οι Πανσερραϊκός και Κισσαμικός, δύο ομάδες που περίμεναν εδώ και καιρό την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στα περισσότερα φιλικά, θεωρητικά έδειξαν ένα κλικ πιο «μπροστά» απ’ τους Σερραίους.

Προγνωστικό: 2 DNB (1.91 @Stoiximan)

Αστέρας Τρίπολης – Βέροια (27/10, 17:15): Αν υπάρχει μια ομάδα που «καίγεται» για τη νίκη, αυτή είναι ο Αστέρας Τρίπολης, που μέχρι στιγμής απογοητεύει. Προέρχεται απ’ την εκτός έδρας ήττα 2-0 απ’ την Κέρκυρα, σήμερα θέλει οπωσδήποτε να ξεκινήσει το Κύπελλο με «τρίποντο». Αναμένεται να παίξει με βασική ομάδα, κάτι που λογικά δε θα συμβεί με τη Βέροια.

Προγνωστικό: 1 + Under 3,5 (1.91 @Goalbet)

Λαμία – Αναγέννηση Καρδίτσας (27/10, 17:15): Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, οι οποίες ασφαλώς δεν είναι έτοιμες. Σε θεωρητικό επίπεδο, η Λαμία είναι ανώτερη ποιοτικά και έχει το προβάδισμα για τη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ωστόσο δε θα μας προξενήσει εντύπωση ένα «κλειστό» παιχνίδι που θα κριθεί στο γκολ.

Προγνωστικό: 0-1 Goal (2.90 @Stoiximan)

Παναθηναϊκός – Ηρακλής (27/10, 19:30): Θέλει να δώσει απαντήσεις ο Παναθηναϊκός, που προέρχεται από τρεις σερί αγώνες χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-1). Υποδέχεται το προβληματικό Ηρακλή, που είναι παντελώς ακίνδυνος επιθετικά και λογικά δε θα δώσει ιδιαίτερη βάση στο Κύπελλο, αφού πρώτος στόχος είναι η παραμονή.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (1.75 @Betshop)