Προγνωστικά Κύπελλο Αγγλίας

Προγνωστικά Κύπελλο Αγγλίας: Ξεκινούν σήμερα οι επαναληπτικοί για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, με έξι αναμετρήσεις. Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι.

Μπέρνλι – Σάντερλαντ (17/01, 21:45): Στο ισόπαλο 0-0 έληξε η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον 3ο γύρο στις 07/01 και σήμερα θα… λυθούν οι λογαριασμοί. Δε θεωρούμε ότι η Σάντερλαντ έχει την πολυτέλεια να ρίξει μεγάλο βάρος στη διοργάνωσης, με δεδομένο ότι παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού στην Πρέμιερ Λιγκ. Σαφώς πιο… άνετη στο πρωτάθλημα η Μπέρνλι, είναι και δυνατή μέσα στην έδρα της κι έτσι θα πάμε με τον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Stoiximan)

Μπάρνσλεϊ – Μπλάκπουλ (17/01, 21:45): Το ισόπαλο 0-0 χαρακτήρισε το πρώτο παιχνίδι και στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Δύο ολόκληρες κατηγορίες χωρίζουν τις δύο ομάδες, όμως σε διοργανώσεις όπως το Κύπελλο ο συγκεκριμένος παράγοντας δεν παίζει ρόλο σε πολλές περιπτώσεις. Ρίχνοντας μια ματιά στα πρόσφατα παιχνίδια των δύο αντιπάλων καταλήγουμε με ασφάλεια στο Under 2.5 και μας παραξενεύει το γεγονός ότι δίνεται ως… αουτσάιντερ σε σχέση με το Over.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.95 @ Stoiximan)

Φλίτγουντ Τάουν – Μπρίστολ Σίτι (17/01, 21:45): Ακόμα ένα ζευγάρι με “λευκή” ισοπαλία στο πρώτο ματς. Από άποψη φόρμας, σίγουρα η Φλίτγουντ Τάουν βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Δέχεται δύσκολα γκολ, αντίθετα σκοράρει αρκετά συχνά. Η Μπρίστολ Σίτι, αντίθετα, αρέσκεται ιδιαίτερα στο αμφίσκορο και στο Over 2.5. Θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ Stoiximan)

Γουίμπλεντον – Σάτον, (17/01, 21:45): Νίκη ψυχολογίας για τη Γουίμπλεντον που επικράτησε με 2-1 της Όξφορντ. Έβαλε έτσι τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αναμετρήσεων (δυο ήττες, δυο ισοπαλίες) και υποδέχεται τη Σάτον, με στόχο να καθαρίσει την πρόκριση. Δεν πείθει με την εικόνα της η Σάτον, μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, με το n/g να εμφανίζεται στα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα.

Προγνωστικό: 1 (1,55 @ Stoiximan)

Κρίσταλ Πάλας – Μπόλτον, (17/01, 21:45): Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Κρίσταλ Πάλας που ηττήθηκε με 3-0 από τη Γουέστ Χαμ. Συμπλήρωσε οκτώ παιχνίδια χωρίς νίκη, μετρώντας μόλις μια στα 16 πιο πρόσφατα. Κατώτερη των περιστάσεων η Μπόλτον ηττήθηκε με 1-2 από τη Σούιντον, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων (δυο νίκες, δυο ισοπαλίες), ενώ το g/g σημειώθηκε στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,85 @ Stoiximan)

Λίνκολν – Ίπσουιτς, (17/01, 22:05):  Συνέχεια στη ξέφρενη πορεία της δίνει η Λίνκολν που επικράτησε με 1-3 της Γκέιτσχεντ. Μετράει μόλις μια νίκη στα 21 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ το over 2,5 σημειώθηκε στα επτά τελευταία. Επιστροφή στις νίκες για την Ίπσουιτς που επκράτησε με 3-2 της Μπλάκμπερν. Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί δυο αγωνιστικών, g/g και over 2,5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,75 @ Stoiximan)