Προγνωστικά Κύπελλο Αγγλίας

Προγνωστικά Κύπελλο Αγγλίας: Ξεκινάει σήμερα, με πέντε αναμετρήσεις, η φάση των “16” του Κυπέλλου Αγγλίας. Θυμίζουμε ότι τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ, αλλά σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα του φιλοξενούμενου.

Μπέρνλι – Λίνκολν (18/02, 14:30): Δεν τίθεται ζήτημα ότι η… σοβαρή Μπέρνλι θα προκριθεί “αέρας” στην επόμενη φάση. Μένει να φανεί πόση… σημασία δίνει στο Κύπελλο. Πάντως, εντός έδρας είναι εξαιρετική. Η Λίνκολν, από την πλευρά της, δεν έχει να χάσει τίποτα. Αγωνίζεται στην Κόνφερενς κι έρχεται από τετράδα νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Βλέπουμε Under…

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.22 @ Stoiximan)

Μίντλεσμπρο – Όξφορντ (18/02, 17:00): Δύο ολόκληρες κατηγορίες χωρίζουν τις δύο αντιπάλους, όμως το Κύπελλο αποτελεί μία διοργάνωση που ευνοεί τις εκπλήξεις. Ασταθέστατη η Μίντλεσμπρο, έχει σίγουρα το μυαλό της στην υπόθεση-παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Όξφορντ (League One) έκανε αίσθηση με το εμφατικό 3-0 επί της Νιούκαστλ στη φάση των “32” και τη θεωρούμε ικανή για νέα “ζημιά”. Χ2 η επιλογή μας.

Προγνωστικό: X2 (2.60 @ Stoiximan)

Χάντερσφιλντ – Μάντσεστερ Σίτι (18/02, 17:00): Ακόμα ένα ζευγάρι με σαφές φαβορί και ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Βέβαια, η Χάντερσφιλντ (Τσάμπιονσιπ) βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ερχόμενη από εξάδα νικών σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας δύο γκολ και πάνω σε καθένα από τα έξι ματς. Χαμόγελα… επικρατούν και στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μετρά μόνο νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. “Μυρίζει” Over στην αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.62 @ Stoiximan)

Μίλγουολ – Λέστερ (18/02, 17:00): Αήττητη από τις 21 Δεκεμβρίου και μετά η Μίλγουολ (League One), μετρά οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία 12 παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, έχει κρατήσει και ανέπαφη εστία στα 7/8 τελευταία ματς. Σημειώστε ότι στο φετινό Κύπελλο Αγγλίας έχει ήδη αποκλείσει δύο εκπροσώπους της Πρέμιερ Λιγκ (Μπόρνμουθ και Γουότφορντ). Η Λέστερ, από την πλευρά της, παραπαίει στο πρωτάθλημα, ενώ μεσοβδόμαδα έχει και ματς απέναντι στη Σεβίλλη για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πάμε με την έκπληξη.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.00 @ Stoiximan)

Γουλβς – Τσέλσι (18/02, 19:30): Μπορεί η Γουλβς να έχει κάνει αίσθηση στο φετινό Κύπελλο Αγγλίας με τις εκτός έδρας προκρίσεις επί των Στόουκ (0-2) και Λίβερπουλ (1-2), όμως παράλληλα έρχεται στο σημερινό ματς από ένα σερί τριών ηττών (όλες για πρωτάθλημα). Η Τσέλσι “κόλλησε” την περασμένη Κυριακή στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Μπέρνλι, όμως η πρωτοκαθεδρία της στον πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ δεν αμφισβητείται. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Stoiximan)