Προγνωστικά Κύπελλο Αγγλίας

Προγνωστικά Κύπελλο Αγγλίας: Συνεχίζεται σήμερα, με τις αναμετρήσεις σε “Κρέιβεν Κότατζ” και “Ίγουντ Παρκ”, η φάση των “16” του Κυπέλλου Αγγλίας. Θυμίζουμε ότι τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ, αλλά σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα του φιλοξενούμενου.

Φούλαμ – Τότεναμ (19/02, 16:00): Μίνι λονδρέζικο ντέρμπι στο “Κρέιβεν Κότατζ”. Η Φούλαμ επιζητά μία μεγάλη πρόκριση, προκειμένου να δείξει ότι είναι ακόμα… εδώ. Στην Τσάμπιονσιπ αγωνίζονται οι γηπεδούχοι, βρίσκονται όμως σε καλή κατάσταση και στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισαν τη Χαλ με το εμφατικό 4-1. Η Τότεναμ προέρχεται από την ευρωπαϊκή εκτός έδρας ήττα από τη Γάνδη, που συνιστά σαφές πλήγμα στο γόητρό της. Πιστεύουμε ότι αυτή η ήττα θα οδηγήσει τα “σπιρούνια” να κυνηγήσουν με ακόμα μεγαλύτερη δίψα την καλή πορεία στο φετινό Κύπελλο Αγγλίας. Διπλό…

Προγνωστικό: 2 (1.80 @ Stoiximan)

Μπλάκμπερν – Μάντσεστερ Γιουν. (19/02, 18:15): Συνεχίζει να… παλεύει με τα κύματα η Μπλάκμπερν στη φετινή Τσάμπιονσιπ, όντας αυτή τη στιγμή στην προτελευταία θέση του πίνακα. Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι δεν την… παίρνει να σπαταλήσει δυνάμεις στο Κύπελλο Αγγλίας. Η Γιουνάιτεντ προέρχεται από το νικηφόρο 3-0 επί της Σεντ Ετιέν στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ και βρίσκεται σε πολύ καλό “φεγγάρι” το τελευταίο δίμηνο. Δε θεωρούμε ότι θα “πατηθεί γκάζι” από καμία εκ των δύο αντιπάλων κι έτσι πηγαίνουμε με το Under.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.17 @ Stoiximan)