Προγνωστικά Κύπρου

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από το πρωτάθλημα της Κύπρου, με τα παιχνίδια να διεξάγονται στις 18:00, στις 19:00 και στις 20:00.

Αναγέννηση Δερύνειας – Καρμιώτισσα (16/10, 18:00): Με διαφορά η χειρότερη ομάδα της ατηγορίας είναι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν μαζέψει μόλις ένα βαθμό μέχρι στιγμής και φαντάζουν ως τ πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη είναι αρκετά σκληροτράχηλοι, όχι όμως και σταθεροί. Θα πάμε με την ισοπαλία που φαντάζει ως ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Προγνωστικό: Χ (3.30 @ Stoiximan)

Ερμής Αραδίππου – Απόλων Λεμεσού (16/10, 19:00): Αμφότερες βρίσκονται στην πρώτη εξάδα και ενώ παίζουν καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, δεν μπορούν να σταθεροποιήσουν την απόδοσή τους. Θα πάμε με το αφίσκορο που μοιάζι ως η πιο ασφαλής επιλογή, σε ένα ματς όπου μπορεί να καταλήξει σε οποιαδήποτε πλευρά.

Προγνωστικό: G/G (1.91 @ Stoiximan)

Δόξα Κατωκοπιάς – Εθνικός Άχνας (16/10, 20:00): Αμφότερες βρίσκονται στις τρεις τελευταίες θέσεις, ωστόσο προέρχονται από νίκες. Θα επιλέξουμε και εδώ το αμφίσκορο, καθώς οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους και θα αναγκαστούν να επιτεθούν.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Goalbet)