Προγνωστικά Κύπρου

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από το πρωτάθλημα της Κύπρου, με τα παιχνίδια να διεξάγονται στις 18:00, στις 19:00 και στις 20:00.

Άρης Λεμεσού – ΑΕ Ζακακίου (01/10, 18:00): Αμφότερες οι ομάδες είναι μετριότατες μέχρι στιγμής, με τον Άρη να έχει τρεις βαθμούς και την ΑΕ Ζακακίου να έχει πέντε. Ελαφρύ προβάδισμα στη σημερινή αναμέτρηση έχουν οι γηπεδούχοι λόγω έδρας, και θα τους εμπιστευτούμε να πάρουν την πρώτη φετινη τους νίκη.

Προγνωστικό: 1 (1.55 @ Stoiximan)

Εθνικός Άχνας – Αναγέννηση Δερύνειας (01/10, 19:00): Από ένα βαθμό έχουν μέχρι στιγμής οι δυο ομα΄δες, που βρίσκονται στις δυο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα όντας απογοητευτικές. Θα πάμε με τον Εθνικό στη σημερινή αναμέτρηση καθώς είναι πιο έμπειρη ομάδα και έχει το πλεονέκτημα λόγω έδρας.

Προγνωστικό: 1 (1.66 @ Goalbet)

Ανόρθωση – ΑΕ Λεμεσού (01/10, 20:00): Πολύ άσχημα έχει ξεκινήσει τις φετινές τις υποχρεώσεις η Ανόρθωση, καθώς μετά το πέρας πέντε αγωνιστικών έχει μόλις έξι βαθμούς. Η ΑΕ Λεμεσού από την άλλη έχει 13 και θέλει πάση θυσία τη νίκη στο ντέρμπι ώστε να περάσει στην κορυφή. Δύσκολο το ματς για αμφότερες, δεν αποκλείεται να αλληλοεξουδετερωθούν, έτσι θα πάμε με την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.15 @ Stoiximan)