Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από το πρωτάθλημα της Κύπρου, με τα παιχνίδια να διεξάγονται στις 17:00 και στις 19:00.

Απόλλων Λεμεσού – ΑΕ Λεμεσού (07/01, 17:00): Σε καταπληκτική κατάσταση βρίσκεται ο Απόλλων Λεμεσού, ο οποίος παραμένει αήττητος στα 10 τελευταία μετρώντας επτά νίκες. Οι τρεις από αυτές είναι σερί και τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει αχτύπητος. Η ΑΕ Λεμεσού από την άλλη μοιάζει το ίδιο δυνατή, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και δείχνει αποφασισμένη να παρααμείνει εκεί. Θα πάμε με το αμφίσκορο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ανάμεσα σε δυο ομάδες “φωτιά”.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Stoiximan)

Δόξα Κατωκοπιάς – Αναγέννηση Δερύνειας (07/01, 17:00): Αμφότερες βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση από το ξεκ΄νημα της σεζόν, με τη διαφορά ότι η Αναγέννηση μοιάζει καταδικασμένη έχοντας μαζέψει μόλις τέσσερις βαθμούς. Η Δόξα από την άλλη είναι στη 12η θέση και στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και έχει “χρυσή” ευκαιρία να ξεφύγει ακόμη περισσότερο. Θα την εμπιστευτούμε.

Προγνωστικό: 1 (1.47 @ Stoiximan)

Ανόρθωση – ΑΕΚ (07/01, 19:00): Σε ανοδική πορεία άρχισε να μπαίνει η Ανόρθωση, που προέρχεται από δυο σερί ¨καθαρές” νίκες δείχνοντας να βρίσκει ρυθμό. Η ΑΕΚ από την άλλη δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο τελευταία, παίρνει τους βαθμούς με το ζόρι και καλείται να συνέλθει για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις. Αμφότερες βασίζονται στην άμυνά τους τελευταία και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα. Επιλογή μας το Under 2.5.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Stoiximan)