Προγνωστικά Κύπελλο Αγγλίας

Προγνωστικά Κύπελλο Αγγλίας: Συνεχίζεται σήμερα η δράση για τη φάση των “64” του Κυπέλλου Αγγλίας με τη διεξαγωγή 25 αγώνων.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρέντινγκ (07/01, 14:30): Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρισκεται η Γιουνάιτεντ η οποία παραμένει αήττητη εδώ και 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας επικρατήσει στα εφτά τελευταία από αυτά. Από ένα σερί τριών διαδοχικών νικών προέρχεται και η Ρέντινγκ, η οποία γνωρίζει πως έχει δύσκολο έργο σήμερα, ωστόσο είναι διατεθειμένη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.53 @ Stoiximan)

Ίπσουιτς – Λίνκολν (07/01, 17:00): Σκαμπανεβάσματα παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια της η Ίπσουιτς, η οποία δεν μπορεί να βρει καμία σταθετότητα. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα 2-1 από την ΚΠΡ. Επιστροφή στις νίκες για την Λίνκολν, μετά και την απρόσμενη ήττα της από την Γκάισλι (2-1). Αυτή είναι και η μοναδική της ήττα στα 19 τελευταία παιχνίδια της. Επιλογή μας στο σημερινό παιχνίδι είναι το 2-3 Goal, που είναι συχνό στα τελευταία παιχνίδια των ομάδων.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.02 @ Stoiximan)

Χαλ – Σουόνσι (07/01, 17:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και εφτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις η Χαλ, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Επιστροφή στις νίκες για την Σουόνσι μετά από τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-2 της Κρίσταλ Πάλας. Δεν σκοράρουν πολύ οι δυο ομάδες, οπότε και αναμένουμε χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.87 @ Stoiximan)

Μίλγουολ – Μπόρνμουθ (07/01, 17:00): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα προέρχεται η Μίλγουολ, η οποία και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Δύσκολο το έργο της κόντρα στην Μπόρνμουθ, η οποία αγνοεί την ήττα στα δυο τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας μια νίκη επί της Σουόνσι (0-3) και μια ισοπαλία με την Άρσεναλ (3-3). Είναι το φαβορί στο σημερινό παιχνίδι, οπότε και την στηρίζουμε.

Προγνωστικό: 2 (1.80 @ Stoiximan)

Μπλάκπουλ – Μπάρνσλεϊ (07/01, 17:00): Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Μπλάκπουλ, η οποία δεν έχει κερδίσει στα δυο τελευταία παιχνίδια της, στα οποία δεν κατάφερε ούτε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Από την άλλη πλευρά, η Μπάρνσλεϊ είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της.

Προγνωστικό: Μπάρνσλεϊ Over 1.5 (2.05 @ Stoiximan)

Γουίγκαν – Νότιγχαμ Φόρεστ (07/01, 17:00): Εφτά παιχνίδια έχει συμπληρώσει χωρίς να έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη η Γουίγκαν, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και έξι ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Από ένα αρνητικό σερί προέρχεται από την πλευρά της και η Νότιγχαν Φόρεστ, η οποία έχει απολογισμό μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Αμφότερες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, οπότε και επιλέγουμε το αμφίσκορο σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.73 @ Stoiximan)

Νόριτς – Σαουθάμπτον (07/01, 17:00): Επιστροφή στις νίκες για τη Νόριτς μετά από τρία παιχνίδια και απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες, όλα παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, επικράτησε με 3-0 της Ντέρμπι. Σε αγωνιστική πτώση βρίσκεται από την πλευρά της η Σαουθάμπτον, η οποία προέρχεται από ένα αρνητικό σερί τριών διαδοχικών ηττών στο πρωτάθλημα. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι και πάλι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Stoiximan)

Πρέστον – Άρσεναλ (07/01, 19:30): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, πανηγύρισε και πάλι η Πρέστον, η οποία και επικράτησε με 0-1 της Μπάρτον, στο πρωτάθλημα. Από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων προέρχεται η Άρσεναλ, η οποία μετά από δυο σερί νίκες, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 3-3 με την Μπόρνμουθ. Παίρνει τη νίκη σήμερα σε συνδυασμό με μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: 2 & Over 2.5 (1.95 @ Stoiximan)

Μπράιτον – ΜΚ Ντονς, , (07/01, 17:00): Χωρίς φρένα συνεχίζει η Μπράιτον που επικράτησε με 1-2 της Φούλαμ στο τελευταίο της παιχνίδι. Σημείωσε την πέμπτη σερί της νίκη, ενώ συμπλήρωσε 16 αναμετρήσεις αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Δύσκολη αποστολή για την ΜΚ που βρίσκεται μακριά από τον καλό της εαυτό στα τελευταία παιχνίδια της. Αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Τσέστερφιλντ, μετράει μια ήττα στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, ενώ το n/g σημειώθηκε στις τέσσερις εξ αυτών.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,57 @ Stoiximan)

Έβερτον – Λέστερ,  (07/01, 17:00): Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε κόντρα στη Σαουθάμπτον η Έβερτον, που επικράτησε με 3-0 των «αγίων». Αήττητη για τρίτο σερί παιχνίδι, μετράει μια ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα. Λίγα πράγματα για ακόμη ένα παιχνίδι από τη Λέστερ, που «κόλλησε» στο μηδέν με τη Μίντλεσμπρο. Μετράει μια νίκη στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, ενώ το n/g σημειώθηκε στις τέσσερις εξ αυτών.

Προγνωστικό: 1 (1,85 @ Stoiximan)

Σάντερλαντ – Μπέρνλι, (07/01, 17:00): Τις εντυπώσεις των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων θέλει να διασκεδάσει η Σάντερλαντ. Αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Λίβερπουλ στο τελευταίο παιχνίδι της και συμπλήρωσε τρεις αναμετρήσεις χωρίς νίκη (δυο ήττες, μια ισοπαλία). Δεν πείθει αμυντικά over 2,5 τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Στην ανωτερότητα της Σίτι υποτάχθηκε η Μπέρνλι που ηττήθηκε με 2-1, βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών. Επιρρεπής στο λάθος η άμυνα της, με την εστία της να παραβιάζεται στα εννέα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2,08 @ Stoiximan)

ΚΠΡ – Μπλάκμπερν, (07/01, 17:00): Ανεβασμένη εμφανίζεται στα τελευταία παιχνίδια η ΚΠΡ, που επικράτησε με 2-1 της Ίπσουιτς, σημειώνοντας τη δεύτερη σερί της νίκη. Πολλά τα αμυντικά λάθη, έχει δεχθεί γκολ στα 12 τελευταία παιχνίδια της. Επιτέλους νίκη για την Μπλάκμπερν που επικράτησε με 1-0 της Νιούκαστλ, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί έξι αναμετρήσεων (τέσσερις ήττες, δυο ισοπαλίες). Στις τελευταίες θέσεις της Τσάμπιονσιπ διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες.

Προγνωστικό: 1 (2,38 @ Stoiximan)