Τρεις αγώνες περιλαμβάνει στο σημερινό μενού από το Κύπελλο της Κύπρου, με τα παιχνίδια να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ομόνοια – Εθνικός Άχνας (11/01, 17:00): Σε καταπληκτική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Ομόνοια, παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία και προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες. Ο Εθνικός από την πλευρά του είναι αρκετά σκληροτράχηλος αλλά φανερά κατώτερος. Θα πάμε με την έδρα και τον άσσο.

Προγνωστικό: 1 (1.38 @ Stoiximan)

ΑΕΚ – Καρμιώτισσα (11/01, 18:00): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η ΑΕΚ είναι κλάσεις ανώτερη και πιθανόν να “καθαρίσει” την υπόθεση πρόκριση από σήμερα. Η Καρμιώτισσα αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία και θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν αν θέλει να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης για τον επαναληπτικό στην έδρα της. Θα πάμε και εδώ με τη νίκη των γηπεδούχων με -1 γκολ.

Προγνωστικό: ΑΕΚ με -1 γκολ (1.67 @ Stoiximan)

Άρης Λεμεσού – ΑΕ Λεμεσού (11/01, 19:00): Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο Άρης, ο οποίος αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία, έχωντας γνωρίσει πέντε ήττες. Η ΑΕ Λεμεσού μετράει έξι νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα οκτώ τελευταία, είναι σαφώς ανώτερη και πιθανόν αν μη συναντήσει προβλήματα στο δρόμο προς την επόμενη φάση. Θα πάμε με το διπλό.

Προγνωστικό: 2 (1.47 @ Stoiximan)