Προγνωστικά Κύπελλο Βραζιλίας: Επαναληπτικές αναμετρήσεις για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Βραζιλίας έχουμε τα ξημερώματα.

Παϊσαντού – Ζουβεντούδε (28/07, 01:30): Μία ολόκληρη κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες, με την Παϊσαντού να αγωνίζεται στη Serie B και τη Ζουβεντούδε στη Serie C. Στο ισόπαλο 0-0 έληξε το πρώτο μεταξύ τους ματς, κάτι που σημαίνει ότι η Ζουβεντούδε βολεύεται σήμερα με οποιαδήποτε ισοπαλία με γκολ. Θεωρούμε, όμως, ότι η Παϊσαντού θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη-πρόκριση.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Betshop)

Πόντε Πρέτα – Φιγκεϊρένσε (28/07, 01:30): Ακόμα ένα ζευγάρι, στο οποίο το πρώτο ματς έληξε στο ισόπαλο 0-0. Η Πόντε Πρέτα υποδέχεται σήμερα τη Φιγκεϊρένσε στο “Μοϊσές Λουκαρέλι”, πραγματοποιώντας σαφώς καλύτερη πορεία από την αντίπαλό της στη φετινή Serie A. Θα πάρουν τη νίκη οι γηπεδούχοι και ταυτόχρονα το εισιτήριο για τη φάση των “16”.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Magicbet)

Σαπεκοένσε – Ατλέτικο Παραναένσε (28/07, 01:30): Από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια του γ’ γύρου του Κυπέλλου, αποδείχθηκε περίτρανα και στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Ατλέτικο (0-0). Παρόμοιο στυλ παιχνιδιού αναμένουμε και στον επαναληπτικό με την Σαπεκοένσε να δίνεται ελαφρύ φαβορί. Η ισορροπία στο ημίχρονο μοιάζει ιδανική.

Προγνωστικό: Ισοπαλία στο ημίχρονο (2.02 @ Stoiximan)

Μποταφόγκο – Μπραγκαντίνο (28/07, 01:30): Το 2-2 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοικτούς λογαριασμού, ωστόσο η Μποταφόγκο είναι ποιοτικότερη ομάδα, θέλει να συνεχίσει στο Κύπελλο και με «όπλο» την έδρα της μπορεί να πάρει την πρόκριση. Από την άλλη η Μπραγκαντίνο εδώ που έφτασε θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Βρίσκεται σταθερά στη ζώνη του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας, διαθέτοντας μια από τις χειρότερες άμυνες. Προβάδισμα στον «άσσο».

Προγνωστικό: 1 (1.45 @ Goalbet)

Υπιράνγκα – Φλουμινένσε (28/07, 03:45): Η πρόκριση στο σημερινό ματς αποτελεί και θέμα… περηφάνιας για τη Φλουμινένσε, καθώς θα αποτελέσει μαύρη σελίδα στην ιστορία της ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός από ομάδα της τρίτης κατηγορίας. Θυμίζουμε ότι η Υπιράνγκα πήρε το ισόπαλο 1-1 στο πρώτο παιχνίδι. Θα λειτουργήσει ο ποδοσφαιρικός εγωισμός και η “Φλου” θα φτάσει στο τρίποντο.

Προγνωστικό: 2 (1.60 @ Betshop)