Προγνωστικά Κόπα Άφρικα

Προγνωστικά Κόπα Άφρικα: Η τετράδα των ημιτελικών του φετινού Κόπα Άφρικα θα οριστικοποιηθεί σήμερα, καθώς διεξάγονται οι δύο τελευταίοι προημιτελικοί. H Λ.Δ. Κονγκό κοντράρεται με την Γκάνα και η Αίγυπτος με το Μαρόκο.

Λ.Δ. Κονγκό – Γκάνα (29/01, 18:00): Αήττητη έβγαλε η Λαϊκή Δημοκρατία Κονγκό τη φάση των ομίλων, παίρνοντας τις νίκες επί των Μαρόκου (1-0) και Τόγκο (3-1) και μένοντας στο ισόπαλο 2-2 με την Ακτή Ελεφαντοστού. Η Γκάνα, από την πλευρά της, κέρδισε με σκορ 1-0 την Ουγκάντα και το Μάλι κι έχασε με 1-0 από την Αίγυπτο. Ποντάρουμε στο γεγονός ότι οι Γκανέζοι διαθέτουν παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία και ποιότητα και πηγαίνουμε με το Διπλό.

Προγνωστικό: 2 (2.22 @ Stoiximan)

Αίγυπτος – Μαρόκο (29/01, 21:00): Με “όπλο” την εξαιρετική της άμυνα πήρε η Αίγυπτος του Έκτορ Ραούλ Κούπερ το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Διατήρησε ανέπαφη εστία στη φάση των ομίλων, κερδίζοντας με 1-0 την Ουγκάντα και την Γκάνα και μένοντας στο 0-0 με το Μάλι. Οι Μαροκινοί έκαναν “ποδαρικό” με ήττα (1-0 από Λ.Δ. Κονγκό), αλλά συνέχισαν με τις νίκες επί των Τόγκο (3-1) και Ακτής Ελεφαντοστού (1-0). Βλέπουμε “κλειστό” ματς και πηγαίνουμε με το No Goal.

Προγνωστικό: NG (1.60 @ Stoiximan)