Προγνωστικά Ισλανδίας: Με τα παιχνίδια Όλαφσβικ – Θρότουρ και Φίλκιρ – Βίκινγκουρ συνεχίζεται η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ισλανδίας.

Όλαφσβικ – Θρότουρ, (28/06, 22:15): Επηρεασμένη από τη διακοπή εμφανίστηκε η Όλαφσβικ που ηττήθηκε με 2-0 από τη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ, απογοητεύοντας με την εμφάνιση της. Μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις και υποδέχεται τη Θρότουρ με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες. Ντροπιαστική ήττα με 0-5 από τη Φιόλνιρ γνώρισε η Θρότουρ, που έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών. Θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και ψάχνει το καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στην Όλαφσβικ.

Προγνωστικό: G/G (1,60 @ Stoiximan)

Φίλκιρ – Βίκινγκουρ, (28/06, 22:15): Αν και έβαλε δύσκολα στην πρωτοπόρο, η Φίλκιρ δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από τη Χαφναρφιόρντουρ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση, ενώ αγνοεί φέτος τη νίκη στην έδρα της, μετρώντας αντίθετα δυο ήττες και μια ισοπαλία. Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Βίκινγκουρ που επικράτησε με 2-0 της Όλαφσβικ. Έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί δυο αναμετρήσεων όπου μετρούσε δυο ήττες, ενώ κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της έπειτα από τέσσερις σερί αγώνες.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,75 @ Betshop)