Προγνωστικά Ισλανδίας: Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, με την Όλαφσβικ να δοκιμάζεται στην έδρα της Φιόλνιρ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή.

Βεστμανάεγιαρ – Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ, (22/05, 20:00): Καλή εμφάνιση και νίκη με 0-3 επί της Φίλκιρ για τη Βεστμανάεγιαρ που επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από δυο αγωνιστικές. Μετράει συνολικά μια ήττα μετά το πέρασμα των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών, διαθέτοντας μια από τις παραγωγικότερες επιθέσεις. Συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη η Βίκινγκουρ που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Βαλούρ την προηγούμενη αγωνιστική. Δυο ήττες και δυο ισοπαλίες ο απολογισμός της στο πρωτάθλημα, με τη Βίνινγκουρ να γνωρίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,70 @ Stoiximan)

Φιόλνιρ – Όλαφσβικ, (22/05, 22:15): Μπορεί να ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της, ωστόσο, η Φιόλνιρ έχει ρίξει την απόδοση της. Ηττήθηκε με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική από τη Χαφναφιόρντουρ, γνωρίζοντας τη δεύτερη σερί της ήττα όπου σε καμία δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ακάθεκτη συνεχίζει η Όλαφσβικ που παραμένει αήττητη μετά το πέρασμα τεσσάρων αγωνιστικών. Επικράτησε εύκολα με 3-0 της Ακράνες, μετρώντας έτσι τρεις νίκες και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Ισοβαθμεί στην κορυφή με την Στιάρναν, όπου και θέλει να διατηρηθεί.

Προγνωστικό: G/G (1,55 @ Betshop)

Βαλούρ – Θρότουρ  Ρέικιαβικ, (22/05, 20:00): Βαθμούς πέταξε η Βαλούρ που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Βίκινγκουρ. Μουδιασμένο το ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα, μετράει συνολικά μόλις μια νίκη, έχοντας γνωρίσει αντίθετα δυο ήττες και μια ισοπαλία, όπου σημειώθηκε over 2,5.Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Θρότουρ που επικράτησε με 2-0 της Μπρέινταμπλικ, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών (δυο ήττες, μια ισοπαλία). Κατάφερε να διατηρήσει για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία της, διαθέτοντας μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,60  @ magicbet)

Μπρέινταμπλικ – KR Ρέικιαβικ, (22/05, 23:00): Μακριά από τον καλό της εαυτό βρέθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπρέινταμπλικ που ηττήθηκε με 2-0 από τη Θρότουρ. Έβαλε τέλος σε ένα νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών, ενώ μόλις σε ένα παιχνίδι από τα πρώτα τέσσερα κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Βαθμούς από την πρωτοπόρο Στιάρναν απέσπασε η Ρέικιαβικ, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μια νίκη, με το under 2,5 να εμφανίζεται στα τρία εξ αυτών.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,98@ Goalbet)