Προγνωστικά Ισλανδίας: Την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα ψάχνει η πρωτοπόρος Στιάρναν που υποδέχεται την Μπρέινταμπλικ.

Χαφνάρφιορντουρ – Όλαφσβικ, (30/05, 22:15): Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι κορυφής, με τις Στιάρναν και Χαφνάρφιορντουρ να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Θετικό αποτέλεσμα για τη Χαφνάρφιορντουρ που βρίσκεται στο -1 από την κορυφή, μετρώντας συνολικά μια ήττα στο πρωτάθλημα. Το διασυρμό με 5-1 από τη Φιόλνιρ γνώρισε η Όλασβικ, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (τρεις νίκες, μια ισοπαλία). Υποχώρησε στην 3η θέση, με το over 2,5 να εμφανίζεται στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,50 @ Betshop)

Φίλκιρ – Φιόλνιρ, (30/05, 22:15): Ακόμη μια απογοητευτική εμφάνιση για τη Φίλκιρ που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ακρανές την προηγούμενη αγωνιστική. Παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, μετρώντας τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία, ενώ διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Επιστροφή στις νίκες έπειτα από δυο σερί ήττες για τη Φιόλνιρ που διέσυρε με 5-1 της Βίκινγκουρ. Θέλει να «χτίσει» ένα νέο αήττητο σερί και ψάχνει σήμερα το καλύτερο αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: 2 (2,31 @ Goalbet)

Στιάρναν – Μπρέινταμπλικ, (30/05, 23:00): Δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Χαφναρφιόρντουρ η Στιάρναν, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Δεύτερη σερί ισοπαλία για τη Στιάρναν που παραμένει στην κορυφή, μετρώντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Απογοητευτική εμφάνιση και ήττα με 0-3 από τη Βίκινγκουρ για την Μπρέινταμπλικ, που επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Υποχώρησε στην 7η θέση, ενώ το N/G εμφανίστηκε στις τέσσερις από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές.

Προγνωστικό: 1 (2, 17 @ Stoiximan)