Προγνωστικά Ισημερινού

Προγνωστικά Ισημερινού: Καθ’ ολοκληρία διεξάγεται σήμερα η 16η αγωνιστική για τη μεγάλη κατηγορία του Ισημερινού. Η πρωτοπόρος Έμελεκ δοκιμάζεται στην έδρα της Ντελφίν.

Ελ Νασιονάλ – Φουέρσα Αμαρίγια (20/05, 22:00): Απο τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα με σκορ 2-3 προέρχεται η Ελ Νασιονάλ, που μετρά μόλις μία ήττα στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (3-4-1). Ζευγάρωσε τις νίκες της η Φουέρσα Αμαρίγια, με το 2-0 επί της Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγε να παίρνει τη σκυτάλη από το 1-2 επί της Ντελφίν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει και στις τέσσερις τελευταίες εξόδους τους, οπότε πηγαίνουμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Stoiximan)

Ντελφίν – Έμελεκ (21/05, 03:00): Την παραμονή της στην κορυφή του πίνακα θα επιδιώξει σήμερα η Έμελεκ, που φιλοξενείται από τη 10η Ντελφίν. Σημειώστε, δε, ότι η Έμελεκ χρωστάει και δύο παιχνίδια, έχοντας αυτή τη στιγμή διαφορά τριών βαθμών από τις Μπαρτσελόνα Γκουγιακόλ (χρωστάει ένα ματς) και Ελ Νασιονάλ. Θέλει, δε, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ντροπιαστική εκτός έδρας ήττα με 5-0 της περασμένης αγωνιστικής από την Μπαρτσελόνα (πρώτη ήττα στα τελευταία εννιά ματς πρωταθλήματος). Η γηπεδούχος Ντελφίν προέρχεται από την παρθενική νίκη στα τελευταία 11 ματς πρωταθλήματος (1-2 επί Ρίβερ Πλέιτ). Διπλό…

Προγνωστικό: 2 (1.74 @ Goalbet)

Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγε – Ρίβερ Πλέιτ (21/05, 03:00): Είναι σαφές ότι η Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγε έχει ρίξει πολύ μεγαλύτερο βάρος στο Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου μεσοβδόμαδα πανηγύρισε την εντός έδρας νίκη επί της Πούμας με 2-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τη Φουέρσα Αμαρίγια (2-0) και έχει ηττηθεί στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της. Σημειώστε, δε, ότι οι γηπεδούχοι χρωστάνε τρία ματς (αναβλήθηκαν, προκειμένου να διευκολυνθούν για το Λιμπερταδόρες). Στην προτελευταία θέση του πίνακα η Ρίβερ Πλέιτ, χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος (0-2-3), σκόραρε όμως στα 4/5 ματς. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Betshop)

Λίγκα ντε Κίτο – Αούκας (21/05, 03:30): Μία μίνι αντεπίθεση πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό η Λίγκα ντε Κίτο, έχοντας συλλέξει επτά βαθμούς στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος (2-1-0). Μάλιστα, αμφότερες οι νίκες ήρθαν εντός έδρας με σκορ 2-1. Βίοι αντίθετοι για την Αούκας, η οποία μετρά τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι έχουν το μομέντουμ και θα τους στηρίξουμε.

Προγνωστικό: 1 (1.40 @ Magicbet)

Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ – Μουσούκ Ρούνα (21/05, 04:00): Το ιδανικό comeback στα θετικά αποτελέσματα έκανε η Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ την περασμένη αγωνιστική, με το εμφατικό 5-0 επί της πρωτοπόρου Έμελεκ να παίρνει τη σκυτάλη από ένα σερί μίας ισοπαλίας και δύο ηττών και να τη φέρνει στη 2η θέση του πίνακα, ισόβαθμη με πλεονέκτημα με την Ελ Νασιονάλ. Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα χρωστάει και ένα ματς. Στον “πάτο” της βαθμολογίας συναντάμε τη Μουσούκ Ρούνα, με συγκομιδή μόλις 11 βαθμών σε 14 ματς (επίσης χρωστάει ένα). Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα μέσα στο “σπίτι” τους, όντας ικανοί να βγάλουν και από μόνοι τους το Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Interwetten)

Ντεπορτίβο Κουένκα – Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα (21/05, 04:00): Πολύ ενδιαφέρουσα η μάχη στην Κουένκα, με τη γηπεδούχο Ντεπορτίβο να έρχεται από ένα εξαιρετικό σερί τεσσάρων νικών και μίας ισοπαλίας στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Όσον φορά την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, η ήττα με 2-3 του περασμένου Σαββάτου από την Ελ Νασιονάλ ήταν η παρθενική στην τελευταία πεντάδα αγώνων πρωταθλήματος (3-1-1). Ισάξιες πάνω-κάτω οι δύο ομάδες, λογικά το ματς θα είναι κλειστό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Mybet)