Προγνωστικά Ιρλανδίας

Προγνωστικά Ιρλανδίας: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στο ιρλανδικό πρωτάθλημα. Το πιο ενδιαφέρον από τα τρία ματς είναι αυτό της Σλίγκο Ρόβερς με την Ντέρι.

Μπρέι Γουόντερερς – Σάμροκ Ρόβερς (29/07, 21:45): Με όπλο την πολύ καλή άμυνα πορέυεται από τις αρχές Ιουνίου και μετά η Μπρέι Γουόντερερς, καθώς έχει διατηρήσει ανέπαφη εστία στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος. Βέβαια, ακόμα βρίσκεται πολύ πίσω στον πίνακα. Προβλημάτισε η Σάμροκ Ρόβερς στο φιλικό της 16ης Ιουλίου απέναντι στη Λιντς (ήττα 0-3), ενώ παράλληλα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τη στενοχώρια από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Ροβανιέμι. Δίνουμε τύχες στους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: 1Χ (1.85 @ Stoiximan)

Φιν Χαρπς – Γουέξφορντ Γιουθς (29/07, 22:00): “Φρένο” στο νικηφόρο σερί της Φιν Χαρπς (3/3 νίκες) έβαλε η ήττα της 16ης Ιουλίου από την Μπρέι Γουόντερερς (1-0 εκτός). Υποδέχεται σήμερα μία από τις χειρότερες ομάδες της φετινής λίγκας. Χαρακτηριστική της πορείας της Γουέξφορντ Γιουθς είναι η συγκομιδή των 12 βαθμών σε 19 ματς. Μάλιστα, μετρούν μόνο ήττες στην τελευταία εξάδα αγώνων πρωταθλήματος. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (2.16 @ Goalbet)

Σλίγκο Ρόβερς – Ντέρι (29/07, 22:00): Να “γαντζωθεί” στην πρώτη τριάδα του πίνακα θέλει η Σλίγκο Ρόβερς, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +5 από την Σάμροκ Ρόβερς (έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα). Βέβαια, μετρά μόνο μία νίκη στην τελευταία τετράδα αγώνων πρωταθλήματος (1-2-1). Η Ντέρι, από την πλευρά της, θα επιδιώξει σήμερα την τέταρτη νίκη της στην τελευταία πεντάδα αγώνων για τη λίγκα. Δύσκολη η πρόβλεψη για τον τελικό νικητή, θα πάμε με το NG, το οποίο… τιμούν ιδιαίτερα και οι δύο αντίπαλοι.

Προγνωστικό: NG (1.80 @ Betshop)