Προγνωστικά Ιρλανδίας

Προγνωστικά Ιρλανδίας: Με πέντε παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ιρλανδίας.

Μποέμιαν – Φιν Χαρπς, (05/08, 21:45): Στη δράση έπειτα από δυο εβδομάδες επιστρέφει η Μποέμιαν. Προέρχεται από δυο σερί ήττες, βρίσκεται στην 9η θέση και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν πείθει επιθετικά, έχει σκοράρει μόλις ένα τέρμα στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Σε κακή κατάσταση και η ΦινΧαρπς προέρχεται από δυο σερί ήττες. Διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, ενώ βρίσκεται μόλις στο +1 από τη σημερινή της αντίπαλο.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,57 @ Stoiximan)

Γκάλγουεϊ – Νταντάλκ, (05/08, 21:45): Στο βαθμό της ισοπαλίας με την ουραγό Λόνγκφορντ περιορίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Γκάλγουεϊ που μετράει μόλις μια νίκη στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, έχοντας ρίξει την απόδοση της.Σε εξαιρετική κατάσταση η Νταντάλκ μετά την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ επί της Μπάτε Μπορίσοφ.N/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,90 @ Goalbet)

Ντέρι – Σεντ Πάτρικς, (05/08, 21:45):Αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της με δυο νίκες και μια ισοπαλία παραμένει η Ντέρι που θέλει να διατηρηθεί στην 3η προνομιούχο θέση. Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από τέσσερις αναμετρήσεις για τη Σεντ Πάτρικς, που επικράτησε με 0-1 της Γουέξφορντ. Θέλει να “χτίσει” ένα νέο αήττητο σερί, Under 2,5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 1 (2,05 @ Betshop)

Γουέξφορντ – Σλίγκο Ρόβερς, (05/08, 22:00): Έβδομη ήττα στα οκτώ τελευταία παιχνίδια για τη Γουέξφορντ στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σταθερά στη ζώνη του υποβιβασμού, διαθέτοντας τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της η Σλίγκο θέλει να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση της αντιπάλου της.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,90 @ Goalbet)

Σάμροκ Ρόβερς – Λόνγκφορντ Τάουντ, (05/08, 22:00): Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αλλά και να μειώσει τη διαφορά της από την πρώτη τριάδα θέλει η Σάμροκ που δεν έχει στο μυαλό της άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης κόντρα στη Λόνγκφορντ. Μόλις μια νίκη μετράει η Λόνγκφορντ στο πρωτάθλημα, που σημειώθηκε στην πρεμιέρα. Από τότε μετράει 13 ήττες και επτά ισοπαλίες, βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση, διαθέτοντας και τη χειρότερη αμυντική λειτουργία.

Προγνωστικό: N/G (1,80 @ Stoiximan)