Προγνωστικά Ιρλανδίας

Προγνωστικά Ιρλανδίας: Με τέσσερα παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Ιρλανδία. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Κορκ Σίτι – Γουέξφορντ Γιουθς (21:45): “Στραβοπάτησε” απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας, Σλίγκο Ρόβερς, η Κορκ, μένοντας στο 0-0. Τουλάχιστον, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα τρία παιχνίδια (2-1-0), στα οποία, μάλιστα, έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Την παρθενική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε την προηγούμενη εβδομάδα η Γουέξφορντ, επικρατώντας 2-0 εντός έδρας της Μπρέι. Φαβορί η Κορκ σήμερα, μπορεί να πάρει τη νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ.

Προγνωστικό: 1 & NG (1.97 @ Stoiximan)

Ντέρι Σίτι – Σάμροκ Ρόβερς (21:45): Σημαντικό βαθμό πήρε την προηγούμενη αγωνιστική η Ντέρι, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με αντίπαλο την Ντάνταλκ. Παρέμεινε, παράλληλα, για πέμπτο διαδοχικό ματς αήττητη στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς είχαν προηγηθεί τέσσερις σερί νίκες. Η Σάμροκ Ρόβερς, από την πλευρά της, προέρχεται από τη νίκη με 2-0 επί της Γκάγουεϊ. Τέσσερις νίκες και μία ήττα μετρά τα πέντε πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος, σε όλα επιβεβαιώηκε το Under σε συνδυασμό με το No Goal.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.45 @ Betshop)

Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ – Φιν Χαρπς (21:45): Οι γηπεδούχοι είχαν δύσκολη αποστολή κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς και ηττήθηκαν 2-0. Θα προσπαθήσουν σήμερα να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πανηγυρίσουν τη νίκη, κάτι το οποίο έκαναν και στα δύο προηγούμενα ματς που έδωσαν μπροστά στο κοινό τους, χωρίς, μάλιστα, να δεχθούν γκολ. Μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κάραν στον 57′ αποδείχθηκε αρκετή στη Φιν Χαρπς για να πάρει τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Λόνγκφορντ, την πρώτη της μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2). Δύσκολη σήμερα η αποστολή της, μακριά από την έδρα της δεν πείθει και θα πάμε με την Γκάλγουεϊ.

Προγνωστικό: 1 (1.74 @ Goalbet)

Σεντ Πάτρικς – Σλίγκο Ρόβερς (21:45): Από τη βαριά εντός έδρας ήττα με 0-4 από την Ντάνταλκ προέρχεται η Σεντ Πάτρικς, αποτέλεσμα το οποίο έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών νικών. Η Σλίγκο Ρόβερς, από την πλευρά της, δεν έχει ακόμη νίκη μετά από έξι αγωνιστικές (3-3-0). Προβάδισμα η Σεντ Πάτρικς, μπορεί να πετύχει και αρκετά τέρματα.

Προγνωστικό: Σεντ Πάτρικς Over 2.5 (2.00 @ Magicbet)