Προγνωστικά Ιρλανδίας

Προγνωστικά Ιρλανδίας: Πέντε αναμετρήσεις διεξάγονται την Παρασκευή για την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στην Ιρλανδία. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Μποέμιανς – Σάμροκ Ρόβερς (21:45): Η Μποέμιανς τις δύο τελευταίες αγωνιστικές αντιμετώπισε τις δύο ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και εκμεταλλευτήκε το γεγονός αυτό, πανηγυρίζοντας ισάριθμες νίκες, αμφότερες με 2-0, κόντρα σε Λόνγκφορντ και Μπρέι, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Υποδέχεται τη Σάμροκ Ρόβερς, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Ντέρι. “Έφεση” στο No Goal έχουν οι δύο ομάδες (6 σερί η Σάμροκ, 6/7 η Μποέμιανς φέτος στο πρωτάθλημα), το ίδιο μπορεί να συμβεί και σήμερα.

Προγνωστικό: No Goal (1.75 @ Stoiximan)

Ντάνταλκ – Σλίγκο Ρόβερς (21:45): Στην κορυφή της βαθμολογίας, με “συγκάτοικο” την Ντέρι, βρίσκεται η Ντάνταλκ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική συνέτριψε 4-0 εκτός έδρας τη Λόνγκφορντ. Η Σλίγκο Ρόβερς παραμένει χωρίς νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από επτά αγωνιστικές, έχει, όμως, και τις περισσότερες ισοπαλίες από κάθε άλλη ομάδα (4). Δύσκολα θα έχει τύχει απέναντι στην Ντάνταλκ, θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων χωρίς να δεχθούν γκολ.

Προγνωστικό: 1 & No Goal (1.80 @ Betshop)

Γκάλγουεϊ – Κορκ (21:45): Συνεχίζει τη θετική της πορεία η Γκάλγουεϊ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Φιν Χαρπς. Εξαιρετική στο γήπεδό της, στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει εκεί στο φετινό πρωτάθλημα έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες, διατηρώντας, παράλληλα, ανέπαφη την εστία της. Η Κορκ, από την πλευρά της, προέρχεται από δύο ισοπαλίες (1-1 Γουέξφορντ, 0-0 Σλίγκο Ρόβερς), αποτελέσματα τα οποία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν επιτυχημένα. Παραμένει, βέβαια, αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0), έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ. “Σφιχτή” εκτός έδρας, και οι τρεις φετινές της “έξοδοι” ήταν No Goal και Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.67 @ Goalbet)

Σεντ Πάτρικς – Γουέξφορντ (21:45): Αποτελεσματική εκτός έδρας η Σεντ Πάτρικς, πανηγύρισε ένα ακόμη “διπλό” επικρατώντας 2-1 της Φιν Χαρπς. Βρίσκεται στο -3 από την κορυφή και οφείλει να εκμεταλλευτεί περισσότερο το γήπεδό της, εκεί όπου φέτος σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει ρεκόρ 1-1-2. Σημαντικό βαθμό στην έδρα της Κορκ πήρε την προηγούμενη αγωνιστική η Γουέξφορντ. Παραμένει εδώ και δύο αγωνιστικές αήττητη, ενώ στις δύο φετινές της “εξόδους” έχει πάρει δύο ισοπαλίες. Μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, θα πάμε με το Goal / Goal.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.90 @ Magicbet)

Φιν Χαρπς – Μπρέι (22:00): Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Φιν Χαρπς (Σεντ Πάτρικς 1-2 εντός, Γκάλγουεϊ) και έχει πανηγυρίσει μία μόλις νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ. Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και η Μπρέι. Μετρά δύο σερί ήττες, χωρίς καν να σκοράρει, ενώ έχει και αυτή μόλις ένα “τρίποντο” στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Θα δώσουμε προβάδισμα στη Φιν Χαρπς, λόγω έδρας.

Προγνωστικό: 1 (2.40 @ Interwetten)