mls

Προγνωστικά ΗΠΑ: Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Ουάσινγκτον – Φιλαδέλφεια Γιουν. (07/08, 02:00): Να επιστρέψουν και πάλι στις νίκες θέλουν και οι δυο ομάδες σήμερα. Η Ουάσινγκτον αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, όπου και έχει απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, ενώ από την άλλη πλευρά, η Φιλαδέλφεια μετράει μόλις ένα βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια της, προερχόμενη από δυο σερί ήττες. Αμφότερες βρίσκουν δίχτυα στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Stoiximan)

Μόντρεαλ Ίμπακτ – Χιούστον (07/08, 02:30): Να έρθουν ακόμη πιο κοντά στην εξασφαλίση μιας θέσης στα πλέι οφ θέλουν οι Μόντρεαλ Ίμπακτ, οι οποίοι μετρούν μόλις μια ήττα εδώ και εννεά αγωνιστικές, έχοντας επίσης τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, οι Χιούστον παραμένουν χωρίς νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όπου και έχουν απολογισμό τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, με αποτέλεσμα να παραμένουν στην τελευταία θέση.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.98 @ Goalbet)

Τορόντο – Νιου Ίνγκλαντ (07/08, 02:30): Την τέταρτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει σήμερα το Τορόντο, με σκοπό να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο της Ανατολής, Νιου Γιορκ Σίτι. Κατώτερες του μετρίου οι εμφανίσεις των φιλοξενούμενων στα τελευταία παιχνίδια, δύσκολα θα επανέλθουν σήμερα.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Betshop)

Κολοράντο – Βανκούβερ Γουάιτκαπς (07/08, 04:00): Να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα θέλουν οι Κολοράντο, που προέρχονται από την πρώτη τους ήττα μετά από 15 αγωνιστικές. Αήττητοι εντός έδρας, με απολογισμό οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες. Δεν πείθουν με τις τελευταίες εμφανίσεις τους οι Γουάιτκαπς, που μετρούν μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Magicbet)

Σολτ Λέικ – Σικάγο (07/08, 05:00): Αμφότερες θέλουν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι, διεκδικώντας τη νίκη. Από ήττα προέρχεται η Σολτ Λέικ, η οποία παραμένει αήττητη εντός έδρας, με απολογισμό πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες. Αγνοούν τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές οι Σικάγο, οι οποίοι μετρούν μόλις ένα βαθμό σε αυτό το σερί τους.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Interwetten)