mls

Προγνωστικά ΗΠΑ: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Πόρτλαντ – Κάνσας (07/08, 23:00): Τους πρώτους τους βαθμούς μετά από δυο σερί ήττες θέλουν να πανηγυρίσουν και πάλι οι Πόρτλαντ, οι οποίοι έχουν επικρατήση στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό τους, έχοντας επίσης μια ισοπαλία και ήττα. Από την άλλη πλευρά, το Κάνσας προέρχεται από δυο σερί νίκες, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία της και στα δυο. Δεν αποδίδει μακριά από την έδρα της, όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες στα τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια.

Προγνωστικό: N/G (2.12 @ Stoiximan)

Ορλάντο – Σιάτλ (08/08, 03:00): Μετά από πέντε αγωνιστικές, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, το Ορλάντο κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες. Κόντρα στους Σιάτλ θέλει να δώσει συνέχεια στο εντός έδρας αήττητο, όπου και αγνοεί την ήττα εδώ και ένα χρόνο μετρώντας οκτώ νίκες και εννέα ισοπαλίες. Αγνοούν τη νίκη οι Σιάτλ εδώ και τρεις αγωνιστικές, όπου και μετρούν μια ισοπαλία δυο ήττες. Έχει πανηγυρίσει μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Αμφότερες “βγάζουν” το Over 2.5 στα παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Goalbet)

Λος Άντζελες – Νέα Υόρκη (08/08, 04:30): Αήττητοι παραμένουν εδώ και εφτά αγωνιστικές οι Λος Άντζελες, όπου και μετρούν τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στο κυνήγι των δυο πρωτοπόρων. Από το δικό της αήττητο σερί προέρχεται και η Νέα Υόρκη, η οποία μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Επιλογή μας το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Betshop)