Φούτμπολ Λιγκ

Προγνωστικά Φούτμπολ Λιγκ:: Εμβόλιμη δράση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Φούτμπολ Λιγκ, στο οποίο συναντούμε έξι αναμετρήσεις.

Κισσαμικός – Αγροτικός Αστέρας (27/04, 14:00): Συνεχίζει να αποσπά θετικά αποτελέσματα ο Κισσαμικός (0-0 στην Ελευσίνα), παρά το γεγονός ότι είναι αδιάφορος βαθμολογικά. Από τρεις σερί νίκες προέρχεται ο Αγροτικός Αστέρας, μόλις η μια όμως ήταν εντός γηπέδου (οι άλλες δύο στα «χαρτιά» με Ολυμπιακό Βόλου και Εργοτέλη). Περιμένουμε «κλειστό» ματς, όποιος σκοράρει θα κερδίσει, δίνουμε προβάδισμα στον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (1.87 @Stoiximan)

Ζάκυνθος – Αχαρναϊκός (27/04, 15:00): Μόλις στο +2 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού η Ζάκυνθος (με δεδομένους τους +3 πόντους που θα πάρει η Ελευσίνα), σήμερα «καίγεται» για τη νίκη κόντρα στον Αχαρναϊκό. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο +9 απ’ την επικίνδυνη ζώνη, βάσει λογικής δε θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Προβάδισμα στον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος

Χανιά – Ελευσίνα (27/04, 16:00): Στον «αέρα» είναι το ματς, καθότι η διοίκηση της Ελευσίνας εξέφρασε πρόθεση να μην ταξιδέψει η ομάδα στην Κρήτη. Αιτία η διαιτησία του αγώνα με τον Κισσαμικό, με τους ανθρώπους της διοίκησης να τονίζουν ότι προτίθενται να αποχωρήσουν απ’ το πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, τα Χανιά προέρχονται από σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Ζακύνθου, δίνουνε προβάδισμα στον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος

Απόλλων Σμύρνης – Παναχαϊκή (27/04, 16:00): Επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλων Σμύρνης την περασμένη Παρασκευή, καθώς πέρασε με 0-1 απ’ την έδρα της Καλλιθέας. Στους 53 πόντους οι γηπεδούχοι, θέλουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την 3η θέση, απ’ όπου απέχουν τρεις πόντους. Έχουν το σαφές προβάδισμα κόντρα στη διαλυμένη Παναχαϊκή, που όσο φιλότιμη και αν είναι, δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στη Ριζούπολη.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ

Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναιγιάλειος (27/04, 16:00): Οφείλει να το πάρει αυτό το ματς η Αναγέννηση Καρδίτσας, που βρίσκεται στους 33 πόντους και το +5 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει, πήρε μόλις έναν πόντο στα πέντε τελευταία ματς, όπου έμεινε «άσφαιρη», απέναντι της έρχεται ο μισοδιαλυμένος Παναιγιάλειος, που πάντως παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ερωτηματικό η ψυχολογία στους φιλοξενούμενους, γι’ αυτό θα πάμε με τους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: Άσσος

Τρίκαλα – Λάρισα (27/04, 17:30): Αρχίζουν να ελαχιστοποιούνται οι ελπίδες των Τρικάλων για τη δεύτερη θέση, απ’ όπου υπολείπονται 7 πόντους, διαφορά που πρέπει να κερδίσουν σήμερα για να διαφυλάξουν, αφού η Κέρκυρα θα πάρει ξεκούραστο «τρίποντο» κόντρα στον Εργοτέλη. Οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, προέρχονται από έξι νίκες στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές, υποδέχονται τη Λάρισα, που δεν είναι πειστική εκτός έδρας, αλλά σ’ αυτό το ματς ειδικών συνθηκών (θεσσαλικό ντέρμπι) θα τα δώσει όλα για να μη χάσει.

Προγνωστικό: 1 DNB (1.85 @Stoiximan)