Προγνωστικά Κόπα Άφρικα

Συνέχεια σήμερα Δευτέρα (16/01) στο Κόπα Άφρικα με τη διεξαγωγή του τρίτο ομίλου και τις αναμετρήσεις Ακτή Ελεφαντοστού – Τόγκο και Λ.Δ Κονγκό – Μαρόκο.

Ακτή Ελεφαντοστού – Τόγκο (16/01, 18:00): Η Άκτη Ελεφαντοστού είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 3ου ομίλου, δείχνει πανέτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της (2015), έχει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ από το Τόγκο, το οποίο κατεβαίνει στο συγκεκριμένο τουρνουά με πολλά ερωτηματικά και είναι άγνωστο αν μπορεί να καταφέρει να κοντράρει τους πιο έμπειρους Ιβοριανούς. Χαμηλά βρίσκεται ο «άσσος», είναι η μοναδική αξιόλογη δραστηριότητα όμως και αποτελεί επιλογή.

Προγνωστικό: 1 (1.53 @ Stoiximan)

ΛΔ Κονγκό – Μαρόκο (16/01, 21:00): Στο «Σταντ ντ’ Ογιέμ» κοντράρονται η ΛΔ Κονγκό με το Μαρόκο, δύο ομάδες που θα τα δώσουν όλα για να ακολουθήσουν την Ακτή Ελεφαντοστού στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Υπάρχει μια ισορροπία στο σετ των αποδόσεων, με τους Μαροκινούς να δίνονται ένα κλικ φαβορί στις στοιχηματικές εταιρίες. Διαφωνούμε από την πλευρά μας, θεωρούμε πως το Κονγκό υποτιμάται ξεκάθαρα από τις αποδόσεις και μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Προς τα αριστερά, θέλει όμως και κάλυψη ο «άσσος».

Προγνωστικό:  1DNB (2.12 @ Stoiximan)