Προγνωστικά Βελγίου: Με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και την Άντερλεχτ διεξάγεται σήμερα η 8η αγωνιστική των πλέι οφ του Βελγίου. Στην έδρα της Ζούλτε Βάρεγκεμ δοκιμάζεται η Γάνδη.

Κλαμπ Μπριζ – Άντερλεχτ (15/05, 15:30): Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Κλαμπ Μπριζ, ούσα σε πολύ καλή ψυχολογία ενόψει και του σημερινού ντέρμπι. Θέλει τη νίκη για να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Σε 18 εντός έδρας παιχνίδια, μετράει 17 νίκες και μια ήττα, μετρώντας οκτώ διαδοχικές, δεχόμενη μόλις δυο γκολ. Αλώβιτη θέλει να παραμείνει στο σημερινό παιχνίδι η Άντερλεχτ, η οποία προέρχεται από δυο σερί νίκες. Ωστόσο δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα δυο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, όπου και έχει απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Αναμένουμε πολλά γκολ σήμερα.

Προγνωστικό: Over 3.5 (2.65 @ Stoiximan)

Ζούλτε Βάρεγκεμ – Γάνδη (15/05, 19:00): Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον από εδώ και πέρα η Ζούλτε, η οποία παραμένει στην έκτη και τελευταία θέση της βαθμολίας των πλέι οφ. Μετράει μόλις δυο ισοπαλίες στα εφτά τελευταία παιχνίδια της. Τη νίκη που θα την διατηρήσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας θέλει να πανηγυρίσει η Γάνδη, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσμα μετά από δυο σερί νίκες. Μια νίκη και μια ισοπαλία στα έξι τελευταία της παιχνίδια, μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικό: 2 (1.74 @ Goalbet)