Προγνωστικά Βελγίου: Με οκτώ αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα, πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Κλαμπ Μπριζ – Σιντ Τρούιντεν (12/03, 15:30): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο διαδοχικές νίκες, υπέστη η Κλαμπ Μπριζ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γκενκ (2-1). Αντιθέτως, η Σιντ Τρούιντεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες, επικρατώντας της Έουπεν (2-1), εντός έδρας. Επιλογή μας, το μεγάλο αποτέλεσμα

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.53 @ Stoiximan)

Άντερλεχτ – Μπέβερεν (12/03, 15:30): Την πρώτη της ήττα μετά από 13 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και με απολογισμό δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες, υπέστη και πάλι η Άντερλεχτ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μαλίν (3-2). Από την πρώτη της ήττα μετά από δυο νίκες, προέρχεται ωστόσο και η Μπέβερεν, εντός έδρας από την Γάνδη (2-3). Συχνό το Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους, το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.53 @ Stoiximan)

Σταντάρ Λιέγης – Οστάνδη (12/03, 15:30): Πολύ κακή στα τελευταία παιχνίδια της εξακολουθεί να είναι η Σταντάρ Λιέγης, η οποία έχει πανηγυρίσει μια νίκη εδώ και έντεκα αγωνιστικές. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Μουσκρόν. Με μια νίκη και μια ισοπαλία, η Οστάνδη αγνοεί την ήττα εδώ και δυο παιχνίδια, στα οποία δεν έχει δεχθεί ούτε κάποιο τέρμα. Θέλει θετικό αποτέλεσμα η Οστάνδη για να παραμείνει εντός εξάδας,οπότε και τη στηρίζουμε.

Προγνωστικό: Χ2 (1.80 @ Stoiximan)

Γάνδη – Μαλίν (12/03, 15:30): Από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων προέρχεται η Γάνδη, η οποία και έχει επικρατήσει στα δυο τελευταία παιχνίδι από αυτά, κόντρα σε Μουσκρόν (3-1) και Μπέβερεν (2-3). Αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια είναι και η Μαλίν, η οποία με τη σειρά της μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό. Και οι δυο ομάδες σκοράρουν σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Stoiximan)

Κορτράικ – Μουσκρόν (12/03, 15:30): Τον πρώτο της βαθμό μετά από τρεις σερί ήττες, κατάφερε να πανηγυρίσει η Κορτράικ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σαρλερουά (1-1). Τέλος έλαβε το σερί των τεσσάρων διαδοχικών ηττών και για την Μουσκρόν, η οποία επικράτησε με 1-0 της Σταντάρ Λιέγης. Δεν σκοράρουν πολύ, οπότε και επιλέγουμε ένα χαμηλό αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.02 @ Stoiximan)

Έουπεν – Ζούλτε Βάρεγκεμ (12/03, 15:30): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, για την Έουπεν, που δεν τα κατάφερε στην έδρα της Σιντ Τρούιντεν (2-1). Μετά τη βαριά ήττα στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ (5-0), η Ζούλτε κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Βέστερλο (2-2).

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.05 @ Stoiximan)

Λόκερεν – Σαρλερουά (12/03, 15:30): Τον πρώτο της βαθμό μετά από δυο σερί ήττες, κατάφερε να πανηγυρίσει η Λόκερεν, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Οστάνδη (0-0). Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών προέρχεται από την πλευρά της η Σαρλερουά, η οποία και μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Θέλει τη νίκη για να “κλειδώσει” μια θέση στην εξάδα, οπότε και την στηρίζουμε.

Προγνωστικό: 2 (2.08 @ Stoiximan)

Βέστερλο – Γκενκ (12/03, 15:30): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Βέστερλο, η οποία μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Ζούλτε (2-2). Αντιθέτως, η Γκενκ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, μετά και την ήττα στην έδρα της Άντερλεχτ (2-0), καθώς επικράτησε εντός έδρας της Κλαμπ Μπριζ (2-1). Παίρνει τη νίκη και σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (2.08 @ Stoiximan)