Προγνωστικά Βελγίου: Για την 29η αγωνιστική του Βελγίου διεξάγονται σήμερα και οι οκτώ αναμετρήσεις.

Γκενκ – Κλαμπ Μπριζ (04/03, 21:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια και με απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, υπέστη η Γκενκ στην έδρα της Άντερλεχτ (2-0). Από την άλλη πλευρά, η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Κλαμπ Μπριζ προέρχεται από δυο διαδοχικές νίκες και θέλει ακόμη μια σήμερα με σκοπό να διατηρήσει την θέση της. Επιλογή μας στο σημερινό παιχνίδι είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Stoiximan)

Μουσκρόν – Σταντάρ Λιέγης (04/03, 21:00): Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας εξακολουθεί να βρίσκεται η Μουσκρόν, η οποία και προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. “Μονόδρομος” η νίκη σήμερα, με σκοπό να παραμείνει ζωντανή για την παραμονή. Με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες, η Σταντάρ Λιέγης είναι αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας μόλις μια νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια της. Και σε αυτό το παιχνίδι επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.57 @ Stoiximan)

Οστάνδη – Λόκερεν (04/03, 21:00): Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Οστάνδη, η οποία έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Βέστερλο (0-4), την περασμένη αγωνιστική. Από την άλλη πλευρά, η Λόκερεν δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποιο βαθμό εδώ και δυο αγωνιστικές, γνωρίζοντας την ήττα κόντρα σε Μαλίν (3-0) και Έουπεν (1-2). Επιλογή μας στο παιχνίδια αυτό είναι το μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.55 @ Stoiximan)

Ζούλτε Βάρεγκεμ – Βέστερλο (04/03, 21:00): Στα αρνητικά αποτελέσματα γύρισε η Ζούλτε Βάρεγκεμ, η οποία δεν τα κατάφερε στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ, όπου και γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 5-0. Θέλει τη νίκη για να “κλειδώσει” την συμμετοχή της στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά, η Βέστερλο προέρχεται από ένα αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών, στις οποίες και έχει γνωρίσει την ήττα. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Stoiximan)

Μαλίν – Άντερλεχτ (04/03, 21:00): Από ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών έρχεται η Μαλίν, η οποία και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια απόψε, με σκοπό να διατηρηθεί εντός εξάδος. Αήττητη παραμένει εδώ και 13 παιχνίδια και η Άντερλεχτ, μετρώντας δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες στο δικό της σερί. Την στηρίζουμε και στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 2 (1.85 @ Stoiximan)

Σαρλερουά – Κορτράικ (04/03, 21:00): Με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία, η Σαρλερουά παραμένει αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές. Θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτές τις εμφανίσεις, με σκοπό να παραμείνει εντός εξάδος. Αντιθέτως, σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Κόρτραικ, η οποία και δεν έχει πανηγυρίσει κάποιο βαθμό εδώ και τρεις αγωνιστικές, γνωρίζοντας την ήττα σε όλες. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Stoiximan)

Μπέβερεν – Γάνδη (04/03, 21:00): Με ανεβασμένη αγωνιστική κατάσταση είναι η Μπέβερεν, η οποία και προέρχεται από δυο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Μουσκρόν (1-2) και Κορτράικ (1-2). Επιστροφή στις νίκες για την Γάνδη, που μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, επικράτησε της Μουσκρόν με 3-1. Επιλογή μας για το σημερινό παιχνίδι είναι το 2-3 Goal, που είναι συχνό.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)

Σιντ Τρούιντεν – Έουπεν (04/03, 21:00): Κάκιστη η παρουσία της Σιντ Τρούιντεν στις τελευταίες αγωνιστικές της, προερχόμενη από τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, όπου και έχει σκοράρει μόλις μια φορά. Αντιθέτως, σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση είναι η Έουπεν, η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.05 @ Stoiximan)