Προγνωστικά Βελγίου: Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 24η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Γάνδη – Κλαμπ Μπριζ (29/01, 15:30): Αήττητη παραμένει εδώ και δυο αγωνιστικές η Γάνδη, η οποία και μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, στο οποίο και δεν έχει δεχθεί κάποιο τέρμα. Αγνοεί την ήττα εδώ και 13 αγωνιστικές η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Κλαμπ Μπριζ, η οποία και μετράει δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, έχοντας επικρατήσει στα πέντε τελευταία. Και στα πέντε αυτά έπαιρνε τη νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, κάτι που κάνει και σήμερα.

Προγνωστικά: 2/2 (4.30 @ Stoiximan)

Άντερλεχτ – Σταντάρ Λιέγης (29/01, 19:00): Από ένα αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών προέρχεται η Άντερλεχτ, η οποία και μετράει εφτά νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό. Παράλληλα, έχει επικρατήσει στα πέντε τελευταία. Αντιθέτως, η Σταντάρ Λιέγης εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, όπου και έχει απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα. Αμφότερες βγάζουν το Over 2.5 στα παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικά: Over 2.5 (1.70 @ Stoiximan)

Μουσκρόν – Έουπεν (29/01, 21:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Μουσκρόν, μετά και τη νίκη επί της Λόκερεν (2-1). Θέλει να πάρει το ότι καλύτερο μπορεί σήμερα, με σκοπό να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Με μια ισοπαλία και μια ήττα, η Έουπεν δεν έχει κερδίσει εδώ και δυο αγωνιστικές, κάτι που ευελπιστεί να κάνει κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας. Επιλογή μας στο παιχνίδι είναι το 2-3 Goal.

Προγνωστικά: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)