Προγνωστικά Βελγίου: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 24η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Κορτράικ – Λόκερεν (28/01, 19:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και εννέα αγωνιστικές η Κορτράικ, η οποία έχει γνωρίσει την ήττα στα εφτά τελευταία από αυτά. Τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη παραμένει από την πλευρά της και η Λόκερεν, έχοντας τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στο σερί της αυτό. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.10 @ Stoiximan)

Μπέβερεν – Βέστερλο (28/01, 21:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Μπέβερεν, η οποία μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει άμεσο ένα τέλος. Από την πρώτη της ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές, όπου και μετρούσε δυο νίκες και μια ισοπαλία, υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Βέστερλο. Αμφότερες θέλουν τη νίκη σήμερα, με σκοπό να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις, οπότε και επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Stoiximan)

Σιντ-Τρούιντεν – Οστάνδη (28/01, 21:00): Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Σιντ-Τρούιντεν, μετά από τρεις αγωνιστικές, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και δυο ήττες. Παραμένει έτσι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της (3-1-0). Αντιθέτως, την δεύτερη ήττα της στα τρία τελευταία παιχνίδια υπέστη η Οστάνδη, η οποία όμως μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία στις τρεις τελευταίες εξόδους της, έχοντας επικρατήσει στις δυο πιο πρόσφατες και χωρίς να δεχθεί κάποιο τέρμα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.02 @ Stoiximan)

Μαλίν – Γκενκ (28/01, 21:30): Μακριά από τα θετικά αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Μαλίν, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες, έχοντας ηττηθεί στα δυο πιο πρόσφατα. Αντιθέτως, με ανεβασμένη ψυχολογία είναι η Γκενκ, η οποία και προέρχεται από ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων για το πρωτάθλημα, χωρίς να έχει δεχθεί παράλληλα κάποιο τέρμα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.05 @ Stoiximan)