Προγνωστικά Β’ Σουηδίας: Με πέντε αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στη Superettan σήμερα Σάββατο (10/06). Το παιχνίδι που κλέβει το ενδιαφέρον στο «Κόπαρβάλεν» μεταξύ Ατβίνταμπεργκ και Χάλμσταντ.

ΑΦΚ Γιουν. – Έργκριτε (11/06/, 17:00): Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε η ΑΦΚ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Φρέι, εντός έδρας. Δεύτερη σερί νίκη, παρέμεινε στις θέσεις ανόδου, στο +2 από τα μπαράζ. Από την άλλη πλευρά η Έργκριτε υπέστη την εκτός έδρας ήττα 4-2 από τη Βάρμπεργκς. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί ήττα της και η Πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική που αγνοεί το «τρίποντο» (0-1-4). Η κατρακύλα των φιλοξενούμενων δεν έχει τελειωμό, όμως θεωρούμε ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Προγνωστικό: Χ2 (2.25 @ Stoiximan)

Βάρμπεργκς – Ντέγκερφορς (11/06/, 17:00): Μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Άνγκελχολμς πήρε την προηγούμενη αγωνιστική η Βάρμπεργκς (0-2). Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και τέταρτη σερί αγωνιστική που παραμένει αήττητη (2-2-0). Από την άλλη πλευρά η Ντέγκερφορς έμεινε στο «λευκό» 0-0 με τη Λιουνγσκίλε, εντός έδρας, συμπληρώνοντας τέσσερις αγώνες χωρίς «τρίποντο» (0-2-2). Ασταθής στην έδρα της η Βάρμπεργκς (2-1-2), αδικείται από τα τελευταία αποτελέσματα η Ντέγκερφορς και αξίζει ένα ποντάρισμα.

Προγνωστικό: 2 (4.77 @ Goalbet)

ΓΚΑΪΣ – Σίριους (11/06/, 17:00): Ισόπαλη 2-2 με την Ασιρίσκα αναδείχθηκε η ΓΚΑΪΣ, εκτός έδρας, επεκτείνοντας το αήττητο σερί της στους επτά αγώνες (2-5-0), παραμένοντας στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά η Σίριους επικράτησε 2-1 της Τρέλεμποργκ, εντός έδρας. Στο 4-1-1 το ρεκόρ της στις τελευταίες αγωνιστικές, παρέμεινε στη θέση των μπαράζ και στο -2 από την απευθείας άνοδο. Αποτελεσματική στην έδρα της η γηπεδούχος (3-2-0), δεν πείθει η Σίριους. Η αξία βρίσκεται στα αριστερά.

Προγνωστικό: 1 DND (2.25 @ Betshop)

Φρέι – Βάρναμο (11/06/, 17:00): Ακόμη μία ήττα γνώρισε την περασμένη αγωνιστική η Φρέι από την ΑΦΚ Γιουνάιτεντ, εκτός έδρας (1-0). Δεύτερη διαδοχική ήττα, έπεσε στα μπαράζ υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά η Βάρναμο ήταν καταιγιστική, επικρατώντας με 4-2 της Έργκριτε, εντός έδρας. Τρέχει ρεκόρ 3-1-2 στα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας ένα θετικό ξεκίνημα στη σεζόν. Στην έδρα της ποντάρει η Φρέι, από δύο σερί εκτός έδρας ήττες η Βάρναμο, της οποίας η θέση θα διορθωθεί. Έχει αξία ο άσσος.

Προγνωστικό: 1 (2.95 @ Magicbet)

Ατβίνταμπεργκ – Χάλμσταντ (11/06/16, 19:00): Απογοητευτική ήταν η εικόνα της Ατβίνταμπεργκ στην ήττα 5-0 από τη Ντάλκουρντ, εκτός έδρας. Επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα, έπειτα από δύο σερί νίκες, στ -5 από τα μπαράζ και στο -7 από την απευθείας άνοδο. Από την άλλη πλευρά η Χάλμσταντ εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά σοβαρή, επικρατώντας με 2-0 της Συριάνσκα, εντός έδρας. Δεύτερη συνεχόμενη επικράτηση, επέκτεινε το αήττητο σερί της στις πέντε αγωνιστικές (4-1-0), στο +4 από τα μπαράζ ανόδου. Κοντράρονται δύο ομάδες που έπεσαν από την Allsvenskan και απόλυτα δίκαια δίνεται φαβορί η φιλοξενούμενος, παρά το γεγονός πως η Ατβίνταμπεργκ προέρχεται από τέσσερις νίκες εντός έδρας.

Προγνωστικό: 2 (2.25 @ Stoiximan)