Προγνωστικά Β’ Σουηδίας: Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής στη Superettan σήμερα Δευτέρα (23/05). Ενδιαφέρον αναμέτρηση το Ατβίνταμπεργκ – ΑΦΚ Γιουνάιτεντ, εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Χάλμσταντ κόντρα στη νεοφώτιστη Ντάλκουρντ.

Ατβίνταμπεργκ – ΑΦΚ (23/05, 20:00): Ακόμη μία ήττα γνώρισε η Ατβίνταμπεργκ, αυτή τη φορά στο Σόντερτέλιε από τη Συριάνσκα με 2-0. Δεύτερη σερί μετά από τρεις σερί νίκες, έπεσε στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά η ΑΦΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Βάρμπεργκς, εντός έδρας. Κράτησε το αήττητο στις πέντε αγωνιστικές (3-2-0), ωστόσο γκρεμίστηκε από την κορυφή, όντας στη δεύτερη θέση. Προσεκτικές αμφότερες, δεν θέλουν να χάσουν κι άλλο έδαφος και τα λίγα γκολ έχουν προβάδισμα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.70 @ Stoiximan)

Χάλμσταντ – Ντάλκουρντ (23/05, 20:30): Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Χάλμσταντ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Λιουνγκσκίλε, εντός έδρας. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και πέμπτη στα τελευταία έξι (5-0-1), πάτησε μετά από καιρό στην κορυφή της Superettan. Από την πλευρά της η Ντάλκουρντ αν και προηγήθηκε 2-0 ισοφαρίστηκε από τη Ντέγκερφορς και έμεινε στο τελικό 2-2, εντός έδρας. Τρίτο σερί παιχνίδι αήττητη (1-2-0), πραγματοποιεί καλή σεζόν. Καλή, χρυσή η νεοφώτιστη, ωστόσο υστερεί σε ποιότητα. Ο άσσος της πρωτοπόρου και της Νο 1 φαβορί για άνοδο σε αποδόσεις πάνω από 2.00, θα τον πάρουμε.

Προγνωστικό: 1 (2.06 @ Goalbet)