Προγνωστικά Β’ Ολλανδίας: Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ολλανδίας, με τα παιχνίδια να ανοίγουν σέντρα την ίδια ώρα (21:00).

Γ. Αϊντχόφεν – Ντεν Μπος (08/08, 21:00): Σε ριζικές αλλαγές προχώρησε η Γ. Αϊντχόφεν, πράγμα που σημαίνει πως θέλει αρκετό χρόνο για να “δέσει” σαν ομάδα. Θέλει ωστόσο να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της. Από την πλευρά της, η Ντεν Μπος θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως οι παίκτες της αντιπάλου της δεν έχουν παίξει πολύ μαζί και να πάρει το “διπλό”. Αμφότερες απέδειξαν πέρυσι πως είναι ομάδες του Over 2.5, οπότε και το επιλέγουμε.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Stoiximan)

Βάαλβαϊκ – Τέλσταρ (08/08, 21:00): Από πολύ μια πολύ κακή χρονιά προέρχονται και οι δυο ομάδες και τη φετινή χρονιά θέλουν να παρουσιάσουν κάτι καλύτερο. Εμφανώς ανανεωμένη η Βάαλβαϊκ, που έδωσε βάση στην ενίσχυση της επίθεσης της. Από την άλλη πλευρά η Τέλσταρ έχασε τον καλύτερο παίκτη της, χωρίς να βρίσκει κάποιον άξιο αντικαταστάση. Δεν ήταν ποτέ καλή μακριά από την έδρα της, οπότε η επιλογή μας είναι η νίκη της Βάαλβαϊκ.

Προγνωστικό: 1 (2.21 @ Goalbet)

Γ. Άγιαξ – Έμεν (08/08, 21:00): Για ακόμη μια χρονιά η Γιονγκ Άγιαξ στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε νεαρούς παίκτες των ακαδημιών της, οι οποίοι δεν έχουν παραστάσεις από παιχνίδια τέτοιου επιπέδου. Ίσως πάρει χρόνο μέχρι να “δέσει” πλήρως η ομάδα. Από την άλλη πλευρά, η Έμεν έχει κάνει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της, ευελπιστώντας σε μια καλύτερη χρονιά φέτος, ωστόσο δεν είναι ικανή να κοντράρει την ομάδα του Άγιαξ. Επιλογή μας είναι η νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Betshop)