Προγνωστικά Β’ Ολλανδίας: Ανοίγει σήμερα η αυλαία στο πρωτάθλημα της Β’ Ολλανδίας, με εφτά αναμετρήσεις να περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής.

Ντε Γκράαφσαπ – ΦΚ Αϊντχόφεν (05/08, 21:00): Ως ένα εκ των δυο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης και την απευθείας άνοδο στην πρώτη κατηγορία θεωρείται η Ντε Γκράαφσαπ. Γι’ αυτό το λόγο πολύ δύσκολα θα αφήσει βαθμούς στο δρόμο της. Έχει επικρατήσει στα πέντε από τη έξι τελευταία παιχνίδια, όπου έχει κρατήσει ανέπαφη και την εστία της, ενώ ενδιάμεσα είχε και μια ήττα. Ένα θετικό ξεκίνημα θέλει να κάνει στο νέο πρωτάθλημα η ΦΚ Αϊντχόφεν, που θα κυνηγήσει ένα αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 1 (1.83 @ Stoiximan)

Ντόρντρεχτ – Ος (05/08, 21:00): Δυο ομάδες που θέλουν να κάνουν την υπέρβαση στο φετινό πρωτάθλημα είναι η Ντόρντρεχτ και η Ος, οι οποίες περιορίζονται σε μέτριες εμφανίσεις κάθε χρόνο. Ελαφρύ προβάδισμα νίκης στην αναμέτρηση έχουν οι γηπεδούχοι, αφενώς γιατί αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους, ενώ παράλληλα η Ος ήταν τραγική στα εκτός έδρας παιχνίδια της, έχοντας ηττηθεί και μεγάλα σκορ στα οκτώ τελευταία.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (2.60 @ Goalbet)

Φόλενταμ – Αλμίρε Σίτι (05/08, 21:00): Επιστροφή σε γνώριμα μέρη για την Φόλενταμ, η οποία υποβιβάστηκε πέρυσι από τη μεγάλη κατηγορία και πλέον βάζει πλώρη για την άμεση επιστροφή της εκεί. Για να πετύχει το στόχο της όμως, θα πρέπει να μην “πετάξει” κανένα εντός έδρας βαθμό, οπότε και θα παίξει μόνο για τη νίκη. Από την άλλη πλευρά, η Αλμίρε Σίτι είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο ξεκινάει με φιλοδοξίες, αλλά στη συνέχεια αποτυγχάνει να πετύχει τους στόχους της. Γενικώς είναι δυο ομάδες που “βγάζουν” το Over 2.5 στα παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.60 @ Betshop)

Φορτούνα Σιτάρντ – Ακιλίζ (05/08, 21:00): Με νίκη θέλουν να ξεκινήσουν την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα και οι δυο ομάδες, που δεν είναι από τις πιο δυνατές στην κατηγορία. Αμφότερες αναμένεται να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Πολύ δύσκολα να βγει νικητής από το παιχνίδι αυτό, οπότε και πάμε σε μια πιο σίγουρη επιλογή, αυτή του Under 2.5.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.15 @ Magicbet)

Χέλμοντ Σπορ – Μάαστριχ (05/08, 21:00): Ακόμη δυο ομάδες που δεν αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα, είναι οι Χέλμοντ και Μάαστριχ. Αμφότερες θέλουν να ξεκινήσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα και θα κυνηγήσουν τη νίκη. Αναμένουμε γκολ και από τις δυο απόψε.

Προγνωστικό: G/G (1.55 @ Interwetten)

Μπρέντα – Ουτρέχτη ΙΙ (05/08, 21:00): Ξεκάθαρο φαβορί της σημερινής αναμέτρησης η Μπρέντα, που τη φετινή χρονιά στοχεύει σε μια επιστροφή στην πρώτη κατηγορία. Ίσως να δυσκολευτεί λίγο στο παιχνίδι της, αλλά είναι απίθανο να χάσει βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες της Ουτρέχτης ΙΙ δεν έχουν να επιδιώξουν τίποτε άλλο πέρα από διάκριση, με σκοπό να βρεθούν στην πρώτη ομάδα. Αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.45 @ Mybet)

Φένλο – Καμπούρ (05/08, 21:00): Μια από τις ομάδες που αναμένεται να έχουν καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα είναι η Φένλο, η οποία επιδιώκει να κάνει την έκπληξη και να πάρει την πρώτη θέση του πρωταθλήματος, με σκοπό να βρεθεί στα “μεγάλα σαλόνια”. Εξαιρετική η εικόνα που έδειξε στα φιλικά παιχνίδια της, “συντρίβοντας” όλες τις αντιπάλους της. Από την πλευρά της, η Καμπούρ είμαι μαζί με την Ντε Γκράαφσαπ ένα εκ των δυο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης και δεν σκοπεύει να “πετάξει” άσκοπα βαθμούς. Αναμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να βρίσκουν τα δίχτυα.

Προγνωστικό: G/G (1.53 @ Stoiximan)