Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με τα υπόλοιπα εννέα παιχνιδια ολοκληρώνεται σήμερα η 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας.

Βερόνα – Μπρέσια (09/10, 13:30): Από τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα προέρχεται η Βερόνα, η οποία κόντρα στην Μπρέσια θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της. Αντιθέτως, η Μπρέσια δεν είναι σταθερή στις αποδόσεις της από την αρχή της σεζόν, με αποτέλεσμα να μην παίρνει πάντα τα αποτελέσματα που θέλει. Κόντρα στην Βερόνα θέλει μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.05 @ Stoiximan)

Μπάρι – Βίρτους Εντέλα (09/10, 16:00): Δεν έχει ξεκινήσει όσο θετικά θα ήθελε στο φετινό πρωτάθλημα η Μπάρι, η οποία δεν παρουσιάζει σταθερή απόδοση στα παιχνίδια της. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία παιχνίδια, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Αντιθέτως, η Βίρτους Εντέλα έχει πανηγυρίσει στα δυο από τα τρία τελευταία παιχνίδια της μέχρι τώρα, ωστόσο μακριά από την έδρα της μετράει μόλις ένα βαθμό σε τρία αντίστοιχα παιχνίδια.

Προγνωστικό: N/G (1.80 @ Goalbet)

Λατίνα – Τραπάνι (09/10, 16:00): Με απολογισμό πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες, η Λατίνα αγνοεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μέχρι τώρα, προερχόμενη μάλιστα από τέσσερα διαδοχικά ισόπαλα αποτελέσματα. Κόντρα στην Τραπάνι θέλει να πάρει το πρώτο της τρίποντο. Κάτι το οποίο αγνοούν βέβαια και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι προερχόμενοι από πέντε διαδοχικά ισόπαλα παιχνίδια, έχουν γνωρίσει την ήττα στα δυο τελευταία παιχνίδια τους. Δεν αναμένουμε μεγάλο αποτέλεσμα στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Betshop)

Περούτζια – Αβελίνο (09/10, 16:00): Μπορεί να αγνοούσε τη νίκη για πέντε σερί παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο η Περούτζια πανηγύρισε δυο διαδοχικά τρίποντα στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της και σήμερα θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της. Την πρώτη της νίκη μετά από έξι αγωνιστικές και απολογισμό τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες πανηγύρισε και η Αβελίνο, η οποία θέλει επίσης να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Magicbet)

Πίζα – ΣΠΑΛ (09/10, 16:00): Αγνοεί την ήττα εδώ και πέντε αγωνιστικές η Πίσα, η οποία έχει απολογισμό δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Επιπλέον, έχει πανηγυρίσει τη νίκη και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα μπροστά στο κοινό της. Από την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, πανηγύρισε και η ΣΠΑΛ, η οποία θέλει να παραμείνει αλώβιτη στην έδρα της Πίζα.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Interwetten)

Προ Βερτσέλι – Τερνάνα (09/10, 16:00): Την τρίτη της ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Προ Βερτσέλι, η οποία μετράει μόλις μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Από ήττα ωστόσο προέρχεται και η Τερνάνα, η οποία είχε τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες μέχρι και το παιχνίδι εκείνο.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.10 @ Mybet)

Σπέτσια – Κάρπι (09/10, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και εφτά αγωνιστικές η Σπέτσια, η οποία σε εφτά αγωνιστικές έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, δεν έχει δεχθεί κάποιο γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Με μια νίκη και τρεις ισοπαλίες έχει απολογισμό στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της η Κάρπι, η οποία θέλει να πανηγυρίσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Σπέτσια. Δεν αναμένουμε μεγάλο αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.53 @ Stoiximan)

Βιτσέντζα – Τσεζένα (09/10, 16:00): Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρία παιχνίδια, όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες, θέλει στο σημερινό παιχνίδι η Βιτσέντζα, η οποία ωστόσο δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη κάποια νίκη μπροστά στο κοινό της. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Τσεζένα, η οποία και μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Αμφότερες “βγάζουν” το N/G στα παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: N/G (1.75 @ Goalbet)

Σαλερνιτάνα – Μπενεβέντο (09/10, 18:30): Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Σαλερνιτάνα για την μέχρι τώρα πορεία της, όπου και μετράει μια νίκη και από τρεις ισοπαλίες και ήττες στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα. Αντιθέτως, η Μπενεβέντο είναι αήττητη μετά από εφτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Betshop)