Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με εννέα αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα, ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας.

Μπάρι – Μπενεβέντο (24/09, 16:00): Αγνοεί την ήττα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Μπάρι, η οποία μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα τρία από αυτά. Από αήττητο σερί προέρχεται ωστόσο και η Μπενεβέντο, η οποία έχει απολογισμό δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα. Αμφότερες “βγάζουν” το Under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους, εμείς επιλέγουμε ωστόσο το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Κάρπι – Βίρτους Εντέλα (24/09, 16:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνστικές η Κάρπι, η οποία μετά το τρίποντο της πρώτης αγωνιστικής, μετράει τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Πλέον, κόντρα στην Εντέλα θέλει να πανηγυρίσει και πάλι νίκη. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όπου και μετρούν δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, και σήμερα θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτό το σερί τους.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Goalbet)

Τσιταντέλα – Μπρέσια (24/09, 16:00): Εκπληκτικό ξεκίνημα πραγματοποιούν στο φετινό πρωτάθλημα ηΤσιταντέλα, η οποία έχει επικρατήσει και στα πέντε πρώτα παιχνίδια της. Κόντρα στην Μπρέσια θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο αυτό σερί της. Μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα μετράει μέχρι τώρα η Μπρέσια, αγνοώντας τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές. Επιλογή μας η νίκη των γηπεδούχων που είναι και το φαβορί της αναμέτρησης.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Betshop)

Λατίνα – Τερνάνα (24/09, 16:00): Αγνοεί τη νίκη στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα η Λατίνα, όπου μετά από πέντε αγωνιστικές έχει απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Κόντρα στην Τερνάνα θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή της νίκη. Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Τερνάνα, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Στη σημερινή αναμέτρηση επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.05 @ Magicbet)

Πίσα – Άσκολι (24/09, 16:00): Με απολογισμό δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα, η Πίσα έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αν και θα μπορούσε να κάνει και καλύτερο. Αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, με μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, η Άσκολι κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και θέλει να πανηγυρίσει ακόμη στο σημερινό παιχνίδι. Με Under 2.5 έληξαν όλα τα φετινά παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Interwetten)

Προ Βερτσέλι – Τσεζένα (24/09, 16:00): Μετά από πέντε αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, η Προ Βερτσέλι αγνοεί τη νίκη, έχοντας απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Κόντρα στην Τσεζένα θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη, εάν και δεν έχει εύκολο έργο. Την πρώτη της νίκη μετά από δυο αγωνιστικές θέλει να πανηγυρίσει και πάλι η Τσεζένα, η οποία μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτά τα παιχνίδια της. Σε λίγο καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την αντίπαλό της, έχοντας παράλληλα και παιχνίδι λιγότερο. Επιλογή μας το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Mybet)

Σαλερνιτάνα – Τραπάνι (24/09, 16:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές η Σαλερνιτάνα, η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Κόντρα στην Τραπάνι θέλει να πανηγυρίσει και την πρώτη της νίκη. Τη νίκη ωστόσο θέλει να πανηγυρίσει φέτος και η Τραπάνι, η οποία έχει αναδειχθεί ισόπαλη και στα πέντε μέχρι τώρα παιχνίδια της. Αμφότερες “βγάζουν” το Under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.67 @ Stoiximan)

Σπέτσια – Νοβάρα (24/09, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Σπέτσια, η οποία έχει απολογισμό μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες, μέχρι τώρα, και κόντρα στη Νοβάρα θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της. Μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες μετράει μέχρι τώρα η Νοβάρα, η οποία θέλει μια καλή εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι και να πανηγυρίσει ένα ακόμη τρίποντο.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Goalbet)

Βιτσέντζα – Αβελίνο (24/09, 16:00): Να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά και την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής θέλει η Βιτσέντζα. Μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες ο απολογισμός της μέχρι τώρα. Από την πλευρά της, η Αβελίνο εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη στα παιχνίδια της, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Προγνωστικό: N/G (1.80 @ Betshop)