Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Συνεχίζεται σήμερα το βράδυ η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας, με τη διεξαγωγή των υπόλοιπων δέκα αγώνων.

Άσκολι – Βιτσέντζα (20/09, 21:30): Αγνοεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα η Άσκολι, η οποία έχει αρκεστεί στο βαθμό της ισοπαλίας και στα τρία μέχρι τώρα παιχνίδια της, τα οποία έχουν λήξει και με το ίδιο σκορ (1-1). Κόντρα στην Βιτσέντζα θέλει να πανηγυρίσει και την πρώτη της νίκη. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από μια ισοπαλία και δυο ήττες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Αβελίνο – Τσιταντέλα (20/09, 21:30): Χωρίς νίκη παραμένει η Αβελίνο μετά από τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, όπου και έχει απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. “Μονόδρομος” η νίκη για να ανέβει ψυχολογικά, όμως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να το πετύχει κόντρα στην Τσιταντέλα. Κι αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι έχουν επικρατήσει στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα. Σήμερα κάνει και το 5×5.

Προγνωστικό: 2 (2.91 @ Goalbet)

Μπενεβέντο – Προ Βερτσέλι (20/09, 21:30): Αήττητη παραμένει μετά από τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Μπενεβέντο, η οποία μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Τα δυο νικηφόρα αποτελέσματα της ήταν και μπροστά στο κοινό της. Από την άλλη, η Προ Βερτσέλι δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης ακόμη, καθώς μετά τα δυο ισόπαλα παιχνίδια της ακολούθησαν δυο σερί ήττες. Έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της. Ακόμη μια αναμέτρηση που επιλέγουμε το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Betshop)

Μπρέσια – Κάρπι (20/09, 21:30): Την πρώτη της ήττα υπέστη μετά από τρεις αγωνιστικές η Μπρέσια, η οποία μετρούσε μια νίκη και δυο ισοπαλίες μέχρι τότε. Κόντρα στην Κάρπι θέλει να βαθμολογηθεί και πάλι. Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη εδώ και τρία παιχνίδια, μετρώντας δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στην αναμέτρηση αυτή, με τις δυο ομάδες να “βγάζουν” στο Under 2.5 και στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Magicbet)

Φροζινόνε – Πίσα (20/09, 21:30): Το εντός έδρας νικηφόρο σερί της θέλει να συνεχίσει σήμερα η Φροζινόνε, κόντρα στην Πίσα, προερχόμενη από την εκτός έδρας “λευκή” ισοπαλία κόντρα στην Κάρπι. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν νίκη μακριά από την έδρα τους, όπου και μετρούν μια ισοπαλία και μια ήττα. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στην αναμέτρηση αυτή.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Νοβάρα – Λατίνα (20/09, 21:30): Δυο διαφορετικά πρόσωπα παρουσιάζει μέχρι τώρα η Νοβάρα στο πρωτάθλημα, η οποία παραμένει αήττητη εντός έδρας και εκτός έδρας δεν έχει πάρει ούτε βαθμό. Κόντρα στην Λατίνα θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια, έχοντας σερί 0-2-2. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Mybet)

ΣΠΑΛ – Βερόνα (20/09, 21:30): Από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων προέρχεται η ΣΠΑΛ, έχοντας αρκεστεί στο βαθμό της ισοπαλίας στα δυο τελευταία. Θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί της με ένα τρίποντο. Από την άλλη πλευρά, η Βερόνα πήρε την πρώτη της νίκη μετά από δυο παιχνίδια και κόντρα στην ΣΠΑΛ στοχεύει σε ένα ακόμη τρίποντο. Επιλογή μας το αμφίσκορο στην αναμέτρηση αυτή.

Προγνωστικό: G/G (1.83 @ Stoiximan)

Τερνάνα – Μπάρι (20/09, 21:30): Αήττητη παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Τερνάνα, η οποία μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, μετά και την ήττα της πρώτης αγωνιστικής. Κόντρα στην Μπάρι θα ψάξει για την πρώτη της νίκη μετά από δυο σερί ισοπαλίες. Αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές παραμένει και η Μπάρι, με δυο νίκες και μια ισοπαλία, ούσα αήττητη μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Goalbet)

Τραπάνι – Σπέτσια (20/09, 21:30): Τέσσερα παιχνίδια, τέσσερις ισοπαλίες για την Τραπάνι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ευελπιστώντας πως αργά ή γρήγορα θα πανηγυρίσει και την πρώτη της νίκη. Κάτι που έκανε πράξη η Σπέτσια, την προηγούμενη αγωνιστική. Μετά από τρεις ισοπαλίες κατάφερε να πανηγυρίσει και την πρώτη της νίκη και κόντρα στην Τραπάνι θέλει ακόμη ένα τρίποντο. Επιλογή μας το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Betshop)

Εντέλα – Περούτζια (20/09, 21:30): Αήττητη παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Εντέλα, η οποία μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, μετά και την ήττα της πρώτης αγωνιστικής. Κόντρα στην Περούτζια θα ψάξει για την πρώτη της νίκη μετά από δυο σερί ισοπαλίες. Οι φιλοξενούμενοι δεν έουν πανηγυρίσει κάποια νίκη μέχρι τώρα, καθώς μετρούν τρεις ισοπαλίες και μια ήττα μέχρι τώρα. Δεν αναμένεται μεγάλο σκορ στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Magicbet)