Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με οκτώ αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 4η αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας. Όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται στις 16:00.

Τσιταντέλα – Νοβάρα (17/09, 16:00): Εξαιρετικό ξεκίνημα πραγματοποιεί μέχρι τώρα η Τσιταντέλα, η οποία έχει πανηγυρίσει τη νίκη και στα τρία πρώτα παιχνίδια της. Κόντρα στη Νοβάρα θέλει να κάνει το 4×4. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, φτάνοντας έτσι τους τέσσερις βαθμούς. Δύσκολη η αποστολή τους στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 1 (2.40 @ Stoiximan)

Βερόνα – Αβελίνο (17/09, 16:00): Από την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Βερόνα, η οποία μετράει επίσης μια νίκη και μια ισοπαλία. Κόντρα στην Αβελίνο ελπίζει σε επιστροφή στα θετικά αποτέλεσματα. Η Αβελίνο αγνοεί τη νίκη μετά από τρία παιχνίδια, έχοντας απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά. Επιλογή μας το N/G, καθώς πιστεύουμε πως η Αβελίνο δεν θα σκοράρει ούτε σήμερα.

Προγνωστικό: N/G (1.80 @ Goalbet)

Λατίνα – Μπενεβέντο (17/09, 16:00): Αγνοεί τη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η Λατίνα, η οποία μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το σερί της, με αποτέλεσμα να παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Σε αντίθεση με τη Λατίνα, η Μπενεβέντο παραμένει αήττητη, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο έχουν πολύ δύσκολο έργο.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Betshop)

Περούτζια – Τερνάνα (17/09, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Περούτζια, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Η ήττα ήταν και στο εντός έδρας παιχνίδι της, αν και σήμερα είναι αποφασισμένη για την πρώτη της νίκη. Αήττητη παραμένει στα δυο τελευταία παιχνίδια της η Τερνάνα, με μια νίκη και μια ισοπαλία απολογισμό. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό, κάτι που έγινε και στα τρία προηγούμενα και των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Magicbet)

Πίσα – Μπρέσια (17/09, 16:00): Με απολογισμό μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα, η Πίσα θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά και από την πρώτη αγωνιστική. Κόντρα στην Μπρέσια μπορεί να μην έχει εύκολο έργο, ποντάρει πολλά ωστόσο στην έδρα της. Από την πλευρά της, η Μπρέσια είναι αήττητη μετά από τρεις αγωνιστικές, όπου και μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Επιλογή μας το 2-3 Goal στο παιχνίδι αυτό, καθώς δεν αναμένονται περισσότερα από δυο ομάδες που δεν σκοράρουν πολύ.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

ΣΠΑΛ – Βίρτους Εντέλα (17/09, 16:00): Παρά την ήττα της στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, η ΣΠΑΛ παραμένει αήττητη στα δυο τελευταία, όπου και μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία. Το ίδιο ισχύει και για την Βίρτους Εντέλα, που μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, έχει απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία στις δυο αγωνιστικές που έπαιξε. Αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη, ωστόσο εμείς θα στηρίξουμε την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Mybet)

Σπέτσια – Προ Βερτσέλι (17/09, 16:00): Τρεις ισοπαλίες μετράει μέχρι τώρα η Σπέτσια σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Κόντρα στην Προ Βερτσέλι θέλει να πανηγυρίσει και την πρώτη της νίκη, ποντάροντας πολλά στην έδρα της. Από την πλευρά της, η Προ Βερτσέλι παρότι μετρούσε δυο σερί ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, γνώρισε βαριά ήττα από την Τσιταντέλα (1-5), εντός έδρας. Σκοράρουν αμφότερες σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (2.12 @ Stoiximan)

Τραπάνι – Άσκολι (17/09, 16:00): Τρεις ισοπαλίες μετράει μέχρι τώρα η Τραπάνι σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Κάτι το οποίο ισχύει ωστόσο και για την Άσκολι, η οποία έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο στα πόδια της. Αμφότερες θέλουν την πρώτη τους φετινή νίκη, οπότε και αναμένουμε το αμφίσκορο και σε αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Goalbet)