Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας.

Μπάρι – Τσεζένα (16/09, 20:00): Μπορεί να ξεκίνησε με ήττα το φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο η Μπάρι παραμένει αήττητη στα δυο τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας μια νίκη και μια ισοπαλία. Κόντρα στην Τσεζένα θέλει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία. Αήττητη παραμένει μέχρι τώρα η Τσεζένα, η οποία μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία μέχρι τώρα. Και οι δυο ομάδες “βγάζουν” το Under 2.5 στα μέχρι τώρα παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Stoiximan)

Κάρπι – Φροζινόνε (16/09, 22:00): Παρότι μπήκε δυνατά στο νέο πρωτάθλημα, με το “διπλό” στην έδρα της Βιτσέντζα (0-2), η Κάρπι αγνοεί τη νίκη στα δυο τελευταία παιχνίδια της, έχοντας απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Από την άλλη πλευρά, η Φροζινόνε μετράει δυο νίκες και μια ήττα μέχρι τώρα, με το μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι της να είναι μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Goalbet)

Σαλερνιτάνα – Βιτσέντζα (16/09, 22:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει μετά από τρεις αγωνιστικές η Σαλερνιτάνα, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Χωρίς νίκη παραμένει ωστόσο και η Βιτσέντζα, η οποία έχει μια ισοπαλία και δυο ήττες μέχρι τώρα. Αμφότερες θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο αποψινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Betshop)