Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με την αναμέτρηση της Μπάρι κόντρα στην Κάλιαρι να ανοίγει χθες την αυλαία, η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας συνεχίζεται σήμερα με οκτώ αγωνιστικές.

Αβελίνο – Κόμο (07/05, 16:00): Την πρώτη της νίκη μετά από εφτά αγωνιστικές πανηγύρισε και πάλι η Αβελίνο, η οποία μέχρι τότε μετρούσε δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Χρειάζεται δυο βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της. Από την πλευρά της, η Κόμο έχει αποχαιρετήσει εδώ και καιρό την κατηγορία, αγνοώντας τη νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές. Τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο απολογισμός της σε αυτό το αρνητικό της σερί. Μολις μια νίκη στα δεκαπέντε τελευταία παιχνίδια της, η οποία ήταν και εκτός έδρας. Αναμένουμε 2-3 τέρματα στην αναμέτρηση, όσα δηλαδή μπαίνουν στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.02 @ Stoiximan)

Βιντσέντζα – Βίρτους Εντέλα (07/05, 16:00): Τη νίκη που θα την απομακρύνει ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη θέλει να πετύχει σήμερα η Βιντσέντζα. Στους τέσσερις βαθμούς η διαφορά της από τις τελευταίες θέσεις, μετρώντας μόλις δυο νίκες στα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Να διατηρηθεί εντός οκτάδας θέλει με τη σειρά της η Εντέλα, η οποία το πετυχαίνει μέχρι στιγμής για δυο βαθμούς. Μετράει μόλις μια ήττα στα εφτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, έχοντας επίσης τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. ”Βγάζουν” το N/G στα τελευταία παιχνίδια τους, πράγμα που αναμένουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: N/G (1.95 @ Goalbet)

Κροτόνε – Λατίνα (07/05, 16:00): Να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στη κατάκτηση του τίτλου θέλει η Κροτόνε και γι αυτό το λόγο δεν πρόκειται να αφήσει τη Λατίνα να ελπίζει σε ένα θετικό σποτέλεσμα σήμερα. Παραμένει αήττητη στα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, μετρώντας πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες, διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα στα πέντε από αυτά. Αντιθέτως, η Λατίνα αγνεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, όπου και μετράει μόλις δυο βαθμούς συγκομιδής, ενώ δεν έχει βρει δίχτυα στα δυο τελευταία, με αποτέλεσμα να είναι οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες μακριά από την έδρα της στα τελευταία παιχνίδια.

Προγνωστικό: 1 (2.30 @ Betshop)

Λιβόρνο – Περούτζια (07/05, 16:00): Μονόδρομος η νίκη για την Λιβόρνο στο σημερινό παιχνίδι, καθώς σε περίτπωση νέας απώλειας βαθμών θα βρεθεί ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό. Μετράει μόλις τέσσερις βαθμούς στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, έχοντας παράλληλα μόλις μια νίκη στις δεκατέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Σε σαφώς καλύτερη βαθμολογική θέση η Περούτζια η οποία παραμένει αδιάφορη γι αυτά τα τρία τελευταία της παιχνίδια. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, προερχόμενη από δυο σερί ισοπαλίες. Στηρίζουμε τη νίκη των γηπεδούχων, που ”καίγονται” για νίκη.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ Magicbet)

Νοβάρα – Άσκολι (07/05, 16:00): Σε άμεση επιστροφή στην πρώτη οκτάδα ελπίζει η Νοβάρα, ούσα δυο βαθμούς εκτός αυτής. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχοντας μόλις μια στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, η οποία ήταν και εντός έδρας, όπου και παραμένει αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Από την άλλη πλευρά, η Άσκολι παραμένει τέσσερις βαθμούς εκτός ζώνης του υποβιβασμού και θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή της όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι, οπότε και επιλέγουμε το Over 2.5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.85 @ Mybet)

Προ Βερτσέλι – Τραπάνι (07/05, 16:00): Μετά από ένα αήττητο σερί εφτά αγώνων, με μία νίκη και έξι ισοπαλίες, οι πέντε από τις οποίες ήταν διαδοχικές, η Προ Βερτσέλι υπέστη την πρώτη της ήττα, στην έδρα της Τσεζένα (2-1). Αήττητη στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, με απολογισμό μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, η Τραπάνι υποχρεώθηκε στην πρώτη της ισοπαλία μετά από οκτώ σερί νίκες. Παραμένει αήττητη εδώ και δεκατρείς αγωνιστικές, έχοντας κερδίσει στις δέκα από αυτές. Νικηφόρα και τα έξι διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια της. Αναμένουμε ακόμη μια σήμερα, με τις δυο ομάδες να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Προγνωστικό: 2 & G/G (5.00 @ Stoiximan)

Τερνάνα – Τσεζένα (07/05, 16:00): Επιστροφή στις νίκες για την Τερνάνα, μετά από πέντε σερί αγωνιστικές και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, όπου και μετράει μόλις ένα βαθμό. Δυο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα παρουσιάζει η Τσεζένα που μπορεί να παίρνει τα αποτελέσμα μέσα στην έδρα της, ωστόσο μακριά από αυτή παραπαίει, έχοντας μόλις μια νίκη στα 17 τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια. Σκοράρουν και οι δυο στα τελευταία τους παιχνίδια και αναμένουμε να το κάνουν και σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Goalbet)

Σαλερνιτάνα – Μοντένα (07/05, 16:00): Να βγει εκτός ζώνης του υποβιβασμού θέλει η Σαλερνιτάνα, η οποία παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Το ίδιο ισχύει ωστόσο και για την Μοντένα, η οποία και ισοβαθμεί με την Σαλερνιτάνα. Προέρχεται και αυτή από ένα μικρό αήττητο σερί τριών αγώνων, όπου και έχει μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Μετράει πέντε βαθμούς στα δεκατέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. ”Βγάζουν” αμφότερες το G/G στα τελευταία τους παιχνίδια.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Betshop)