Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με την αναμέτρηση Μοντένα – Κροτόνε (1-1), να ανοίγει χθες την αυλαία, συνεχίζεται σήμερα η 39η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στην Ιταλία. Και οι οκτώ αναμετρήσεις διεξάγονται στις 16:00.

Μπρέσια – Βιτσέντζα (30/4, 16:00): Μακριά από τον καλό της εαυτό βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Μπρέσια, η οποία μετράει μόλις μια νίκη στα εφτά τελευταία παιχνίδια της. Το γεγονός αυτό την έχει βγάλει εκτός οκτάδας και πλέι οφ, εκεί όπου θα προσπαθήσει να επιστρέψει άμεσα. Αήττητη στα εφά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, με απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Από την πλευρά της, η Βιτσέντζα επέστρεψε στις ήττες μετά από πέντε αγωνιστικές, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης, από όπου απέχει μόλις δυο βαθμούς.

Προγνωστικά: 1 & N/G (4.20 @ Stoiximan)

Κάλιαρι – Λιβόρνο (30/4, 16:00): Την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Κροτόνε στους δυο βαθμούς έχει στο σημερινό παιχνίδι η Κάλιαρι, η οποία πρέπει όμως να πάρει τη νίκη κόντρα στην Λιβόρνο. Μόλις μια νίκη και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Όλο και πιο κοντά στον υποβιβασμό φαίνεται πως βρίσκεται η Λιβόρνο, η οποία μετράει μόλις μια νίκη στα δεκατρία τελευταία παιχνίδια της. Ηττημένη στα εφτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, δεν θα προβάλλει καμία απολύτως αντίσταση στην Κάλιαρι.

Προγνωστικά: 1 (1.56 @ Goalbet)

Βίρτους Λαντσιάνο – Αβελίνο (30/4, 16:00): Να εξαντλήσει τις πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία θέλει η Λαντσιάνο, η οποία απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τη σωτηρία, ούσα αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Μια νίκη και δυο ισοπαλίες ο απολογισμός της και θέλει ακόμη μια νίκη σήμερα για να βρεθεί σε ακόμη καλύτερη θέση. Από την άλλη, η Αβελίνο δεν προλαβαίνει τις θέσεις των πλέι οφ και πλεόν κοιτάει να παραμείνει μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, από όπου και απέχει πέντε βαθμούς. Αγνοεί τη νίκη στα εφτά τελευταία της παιχνίδια, με απολογισμός δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Επιλογή μας η νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικά: 1 (2.10 @ Betshop)

Λατίνα – Σπέτσια (30/4, 16:00): Εντός επικίνδυνης ζώνης βρίσκεται η Λατίνα, με ένα βαθμό να την χωρίζει από τη σωτηρία. Πολύ κακή στα τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας μόλις ένα βαθμό στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Μόλις μια νίκη στα δεκατέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Να παραμείνει εντός πλέι οφ θέλει η Σπέτσια, η οποία ποντάρει στο αήττητο εκτός έδρας σερί της, για να πάρει και σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα. Πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες ο απολογισμός της στα τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της. ”Περνάει” από την έδρα της Λατίνα.

Προγνωστικά: 2 (2.50 @ Magicbet)

Περούτζια – Μπάρι 1908 (30/4, 16:00): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο παιχνίδια θέλει να πανηγυρίσει η Περούτζια με σκοπό να μειώσει τη διαφορά της από τις θέσεις των πλέι οφ. Ωστόσο αναμένεται να έχει ένα δύσκολο έργο κόντρα στην Μπάρι, η οποία παραμένει αήττητη εδώ και οκτώ αγωνιστικές, όπου και έχει απολογισμό έξι νίκες και δυο ισοπαλίες. Νικηφόρα και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικά: 2 (2.85 @ Mybet)

Τραπάνι – Νοβάρα (30/4, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και δώδεκα αγωνιστικές η Τραπάνι, η οποία προέρχεται από οκτώ σερί νίκες. Το γεγονός αυτό την έχει φέρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, όπου και θέλει να διατηρηθεί με σκοπό να εξασφαλίσει και τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Οριακά εκτός ζώνης βρίσκεται η Νοβάρα, η οποία ωστόσο ισοβαθμεί με την όγδοη Τσεζένα. Κάτω του μετρίου οι τελευταίες της εμφανίσεις, οπότε και πολύ δύσκολα θα σταματήσει το σερί της Τραπάνι.

Προγνωστικά: 1 (2.10 @ Interwetten)

Βίρτους Εντέλα – Πεσκάρα (30/4, 16:00): Επιστροφή στις νίκες για την Εντέλα, η οποία θέλει να συνεχίσει σε θετικά αποτελέσματα με σκοπό να εξασφαλίσει μια θέση στη πρώτη οκτάδα και τα πλέι οφ. Αήττητη στα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, με απολογισμό έξι νίκες και δυο ισοπαλίες. Από νικηφόρο σερί πέντε αγώνων προέρχεται και η Πεσκάρα, η οποία δείχνει να έχει βρει τον καλό της εαυτό, ούσα και πάλι πλέον στην τέταρτη θέση. Σε εξαιρετική κατάσταση αμφότερες, που σκοράρουν και οι δυο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικά: G/G (1.73 @ Stoiximan)

Άσκολι – Σαλερνιτάνα (30/4, 16:00): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο σερί ήττες πανηγύρισε η Άσκολι, η οποία εξακολουθεί να απέχει τόσο από τα πλέι οφ, όσο και από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μετράει μια νίκη και τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Αντιθέτως, η Σαλερνιτάνα παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, όπου και μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Οριακά πλέον εντός ζώνης του υποβιβασμού και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί της για να έρθει ακόμη πιο κοντά στη σωτηρία της.

Προγνωστικά: Over 2.5 (2.05 @ Goalbet)