Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με εφτά αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας. Αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Άσκολι με την Τσεζένα.

Βίρτους Εντέλα – Αβελίνο (04/09, 18:30): Τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η Βίρτους Εντέλα, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Φροζινόνε. Από την πλευρά της, η Αβελίνο αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας 1-1 με την Μπρέσια στο πρώτο παιχνίδι και πλέον θα τα δώσει όλα για όλα για να πάρει τη νίκη.

Προγνωστικά: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)

Κάρπι – Μπενεβέντο (04/09, 21:30): Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα η Κάρπι, φεύγοντας με το “διπλό” από την έδρα της Βιτσέντζα. Στο σημερινό παιχνίδι θέλει να κάνει το 2×2, ούσα και το φαβορί για τη νίκη. Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και η νεοφώτιστη Μπενεβέντο. Θέλει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο πολύ δύσκολα θα το πετύχει.

Προγνωστικά: 1 (1.63 @ Goalbet)

Λατίνα – Σπέτσια (04/09, 21:30): Πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν πραγματοποίησε η Λατίνα, η οποία γνώρισε την συντριβή από την Βερόνα στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν (4-1). Σήμερα θέλει να παρουσιάσει κάτι το διαφορετικό κόντρα στην Σπέτσια, αρκεί να έχει καλύτερη ψυχολογία. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Σαλερνιτάνα και σήμερα θέλουν να εκμεταλλευτούν την κακή αγωνιστική κατάσταση των αντιπάλων τους για να πάρουν τη νίκη. Σκόραρουν αμφότερες σήμερα.

Προγνωστικά: G/G (2.00 @ Betshop)

Πίσα – Νοβάρα (04/09, 21:30): Στη μάχη του πρωταθλήματος ρίχνεται σήμερα η Πίσα, η οποία εδώ και περίπου ένα μήνα δεν έχει δώσει κάποιο επίσημο παιχνίδι. Στο τελευταίο από αυτά πήρε την πρόκριση στην έδρα της Σαλερνιτάνα, για το κύπελλο, μετά τη διαδικασία των πέναλτι. Από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Τραπάνι προέρχεται η Νοβάρα και κόντρα στην Πίσα θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.55 @ Magicbet)

Σαλερνιτάνα – Βερόνα (04/09, 21:30): Πολύ δυνατή αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί στο Σαλέρμο, με την γηπεδούχο Σαλερνιτάνα να ψάχνει την πρώτη της νίκη στο σημερινό παιχνίδι, μετά και την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Σπέτσια. Αντιθέτως, η Βερόνα πραγματοποίησε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, “συντρίβοντας” με 4-1 την Λατίνα. Είναι σε πολύ καλή φόρμα και θέλει να πανηγυρίσει ακόμη μια νίκη σήμερα.

Προγνωστικά: 2 (2.30 @ Interwetten)

ΣΠΑΛ – Βιτσέντζα (04/09, 21:30): Με το αριστερό ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα, αμφότερες γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Μπενεβέντο και Κάρπι αντίστοιχα. Θα ψάξουν να βρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο σημερινό παιχνίδι και αναμένεται να παίξουν επιθετικά. Οπότε η επιλογή μας είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικά: G/G (1.95 @ Mybet)

Τραπάνι – Προ Βερτσέλι (04/09, 21:30): Συνέχεια στο εντός έδρας αήττητο των έντεκα αγώνων από το περσινό πρωτάθλημα θέλει να δώσει η Τραπάνι. Ξεκίνησε με ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα κόντρα στην Προ Βερτσέλι θέλει να πανηγυρίσει και την πρώτη της νίκη. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν και αυτοί με ισοπαλία το φετινό πρωτάθλημα και θα ήθελαν να πετύχουν κάτι καλύτερο σήμερα. Ωστόσο, έχουν εξαιρετικά δύσκολη αποστολη. Παρόλα αυτά επιλέγουμε το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικά: G/G (1.90 @ Stoiximan)