Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με οκτώ παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας. Όλες οι αναμετρήσεις ανοίγουν σέντρα στις 16:00.

Άσκολι – Βίρτους Εντέλα (05/11, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Άσκολι, η οποία μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Συν τοις άλλοις έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της και στα τρία αυτά παιχνίδια. Από ένα αήττητο σερί έξι αγώνων προέρχεται με τη σειρά της και η Βίρτους Εντέλα, η οποία μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Κόντρα στην Άσκολι θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της.

Προγνωστικό: 2 (2.88 @ Stoiximan)

Τσιταντέλα – Σαλερνιτάνα (05/11, 16:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια κατάφερε να πανηγυρίσει η Τσιταντέλα, η οποία μετρούσε μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Σαλερνιτάνα θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Βερόνα. Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε παιχνίδια η Σαλερνιτάνα, η οποία έχει πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στα τέσσερα τελευταία.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Goalbet)

Λατίνα – Μπάρι (05/11, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης, εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, παραμένει η Λατίνα, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Με μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες, αγνοεί την εντός έδρας ήττα. Τη δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος πανηγύρισε η Μπάρι, η οποία δεν έχει πάρει κάποιο διπλό στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της (0-3-2). Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Betshop)

Νοβάρα – Σπαλ (05/11, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο διαδοχικές νίκες υπέστη και πάλι η Νοβάρα, η οποία δεν τα κατάφερε στην έδρα της Τερνάνα (4-3). Εντός έδρας παραμένει αήττητη μέχρι τώρα, μετρώντας τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, έχοντας επικρατήσει στα τρία τελευταία παιχνίδια και χωρίς να δεχθεί κάποιο γκολ. Επιστροφή στις νίκες για την Σπαλ, μετά και την ήττα από την Φροζινόνε (2-1) και σήμερα θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Επιλογή μας στο σημερινό αυτό παιχνίδι είναι η νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Magicbet)

Πίσα – Περούτζια (05/11, 16:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές η Πίσα, η οποία έχει αρκεστεί στο βαθμό της ισοπαλίας στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Παράλληλα, δεν έχει σκοράρει εδώ και δυο αγωνιστικές. Αντιθέτως, η Περούτζια κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά από δυο παιχνίδια, όπου και είχε απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Στο παιχνίδι αυτό επιλέγουμε το N/G, που βγαίνει στα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει οι δυο ομάδες στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: N/G (1.65 @ Interwetten)

Προ Βερτσέλι – Κάρπι (05/11, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Προ Βερτσέλι, η οποία μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Από την πλευρά της, η Κάρπι υπέστη τη δεύτερη ήττα της στα τρία τελευταία παιχνίδια, έχοντας και μια νίκη κόντρα στην Περούτζια (0-2).

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.10 @ Mybet)

Σπέτσια – Βερόνα (05/11, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια, με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Σπέτσια. Κόντρα στην Βερόνα θέλει το όποιοι θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν έχει καθόλου εύκολο έργο μπροστά της. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι εδώ και εννέα παιχνίδια, όπου και μετρούν εφτά νίκες και δυο ισοπαλίες, ενώ διατήρησε το μηδέν στην άμυνα της στα τρία τελευταία. Ξεκάθαρο φαβορί η Βερόνα.

Προγνωστικό: 2 (2.40 @ Stoiximan)

Τραπάνι – Βιτσέντζα (05/11, 16:00): Επιστροφή στις ήττες για την Τραπάνι, μετά και τη νίκη επί της Μπενεβέντο (1-0). Παραμένει ουραγός της βαθμολογίας και σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ένα βαθμό πάνω της βρίσκεται η Βιτσέντζα, η οποία με τη σειρά της αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία παιχνίδια, έχοντας ηττηθεί στα δυο τελευταία. Αμφότερες θέλουν τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο εμείς επιλέγουμε χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.62 @ Goalbet)