Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με τη διεξαγωγή δέκα αναμετρήσεων ολοκληρώνεται σήμερα η 11η εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας.

Άσκολι – Σαλερνιτάνα (25/10, 21:30): Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε παιχνίδια, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Άσκολι. Κόντρα στην Σαλερνιτάνα θέλει να πανηγυρίσει ένα ακόμη τρίποντο. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχοντας πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στα δυο τελευταία. Επιλογή μας το Under 2.5, καθώς οι δυο ομάδες δεν σκοράρουν πολλά γκολ στα παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.67 @ Stoiximan)

Αβελίνο – Τερνάνα (25/10, 21:30): Την δεύτερη ήττα της στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος υπέστη η Αβελίνο, έχοντας παράλληλα και μια νίκη κόντρα στην Σπέτσια. Κόντρα στην Τερνάνα έχει την ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, εκμεταλλευόμενη και την κακή εικόνα της Τερνάνα εδώ και μερικές αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές, όπου και μετρούν έξι ισοπαλίες και δυο ήττες, ενώ μακριά από την έδρα της δεν έχει πάρει κάποια νίκη τη φετινή χρονιά. Αναμένουμε χαμηλό σκορ και σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.53 @ Goalbet)

Μπρέσια – Βιτσέντζα (25/10, 21:30): Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια υπέστη η Μπρέσια, η οποία προερχόταν από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Στο σημερινό παιχνίδι βλέπει την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια παραμένει η Βιτσέντζα, η οποία και μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Στο παιχνίδι αυτό δεν αναμένουμε μεγάλο αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Betshop)

Τσεζένα – Βίρτους Εντέλα (25/10, 21:30): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και οκτώ αγωνιστικές η Τσεζένα, η οποία προέρχεται από ένα σερί πέντε διαδοχικών ισοπαλιών. Πολύ κακό το ξεκίνημα της στο φετινό πρωτάθλημα, θέλει πάση θυσία μια καλή εμφάνιση σήμερα. Από την πλευρά της, η Εντέλα είναι αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες στο σερί της αυτό. Στο παιχνίδι αυτό, θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.05 @ Magicbet)

Φροζινόνε – Σπαλ (25/10, 21:30): Από ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών έρχεται η Φροζινόνε, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Παράλληλα όμως, και η Σπαλ εξακολουθεί να παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε το Over 2.5, που βγαίνει συχνά στα παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.10 @ Interwetten)

Νοβάρα – Μπάρι (25/10, 21:30): Από την δεύτερη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της προέρχεται η Νοβάρα, η οποία κόντρα στην Μπάρι θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αήττητη και στα πέντε τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, η Μπάρι προέρχεται από την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές, όπου και μετρούσε τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.10 @ Mybet)

Περούτζια – Κάρπι (25/10, 21:30): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Περούτζια, η οποία μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Παράλληλα, έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα, προερχόμενη από τη “λευκή” ισοπαλία με την Μπενεβέντο, εκτός έδρας. Την πρώτη της ήττα μετά από έξι παιχνίδια προέρχεται από την πλευρά της η Κάρπι, η οποία μετρούσε τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Και σε αυτό το παιχνίδι θα επιλέξουμε το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Πίσα – Βερόνα (25/10, 21:30): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Πίσα, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Βερόνα. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι εδώ και εφτά αγωνιστικές, όπου και μετρούν έξι νίκες και μια ισοπαλία, γεγονός που τους φέρνει και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ξεκάθαρο φαβορί η Βερόνα.

Προγνωστικό: 2 (1.92 @ Goalbet)

Προ Βερτσέλι – Λατίνα (25/10, 21:30): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Προ Βερτσέλι, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από δυο διαδοχικές νίκες. Στόχος της να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι, έχοντας επικρατήσει στα τρία τελευταία παιχνίδια μέσα στην έδρα της. Στο βαθμό της ισοπαλίας αρκέστηκε η Λατίνα, μετά και την ήττα από την Κάρπι (2-0), πραγματοποιώντας ακόμη μια εμφάνιση κατώτερη του μετρίου.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Betshop)

Τραπάνι – Μπενεβέντο (25/10, 21:30): Μετά από δέκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, η Τραπάνι εξακολουθεί να είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης, έχοντας απολογισμό έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Θέλει να δώσει ένα τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί της, άμεσα. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι παραμένει η Μπενεβέντο, η οποία πανηγύρισε τον πρώτο της βαθμό, μετά από δυο διαδοχικές ήττες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Magicbet)