Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με εννέα αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας. Όλα τα παιχνίδια ανοίγουν σέντρα στις 16:00.

Μπάρι – Τραπάνι (22/10, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και πέντε αγωνιστικές η Μπάρι, η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Κόντρα στην Τραπάνι θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους παραμένουν χωρίς νίκη εδώ και εννέα αγωνιστικές, ούσα και στην τελευταία θέση. Έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες ο απολογισμός της μέχρι τώρα. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 1 (1.88 @ Stoiximan)

Μπενεβέντο – Περούτζια (22/10, 16:00): Την άμεση επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα επιθυμεί η Μπενεβέντο, η οποία προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες κόντρα σε Σαλερνιτάνα (2-1) και Εντέλα (3-2). Κόντρα στην Περούτζια δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο, καθώς οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ. Επιλογή μας το Over 2.5, καθώς αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.25 @ Goalbet)

Βερόνα – Προ Βερτσέλι (22/10, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Βερόνα, όπου και μετράει πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Το αήττητο αυτό σερί της την έχει φέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όπου και θέλει να παραμείνει και μετά το σημερινό παιχνίδι. Κόντρα στην Προ Βερτσέλι αναμένεται να έχει ένα πολύ δυνατό παιχνίδια, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πάρει τη νίκη στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους. Επιλογή μας και σε αυτή την αναμέτρηση είναι το Over 2.5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Betshop)

Λατίνα – Πίσα (22/10, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια, όπου και μετρούσε κατά σειρά τέσσερις ισοπαλίες και μια νίκη, υπέστη και πάλι η Λατίνα, η οποία παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης, από την οποία και θέλει να απομακρυνθεί. Κόντρα στην Πίσα δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο, αλλά μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχοντας ηττηθεί στις δυο πιο πρόσφατες. Αμφότερες βγάζουν το χαμηλό σκορ στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Magicbet)

Νοβάρα – Αβελίνο (22/10, 16:00): Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν πλέον τα πράγματα για τη Νοβάρα, η οποία παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης μετά από εννέα παιχνίδια. Παράλληλα, έχει γνωρίσει την ήττα στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας και μια νίκη σε αυτό το σερί της. Από τη δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια της προέρχεται η Αβελίνο, η οποία μετράει και μια ήττα σε αυτά. Σε λίγο καλύτερη θέση από την αντίπαλο της. Με 3/4 και 4/5 παιχνίδια, αντίστοιχα, να έχουν λήξει με N/G, επιλέγουμε κάτι αντίστοιχο και σήμερα.

Προγνωστικό: N/G (1.65 @ Interwetten)

Σαλερνιτάνα – Εντέλα (22/10, 16:00): Σε άμεση απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη ευελπιστεί η Σαλερνιτάνα, η οποία είναι αήττητη στα δυο τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας μια νίκη και μια ισοπαλία. Δύσκολο το έργο της κόντρα στην Εντέλα, η οποία είναι σε πολύ καλύτερη θέση, προερχόμενη από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων, με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Αμφότερες σκοράρουν στα παιχνίδια τους, οπότε και επιλέγουμε να κάνουν και κάτι αντίστοιχο και σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Mybet)

ΣΠΑΛ – Κάρπι (22/10, 16:00): Από ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικήων προέρχεται η ΣΠΑΛ, η οποία μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Υποδέχεται σήμερα την Κάρπι με ανεβασμένη ψυχολογία και κόντρα σε αυτή θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο αυτό σερί της. Αήττητη παραμένει ωστόσο εδώ και έξι αγωνιστικές και η Κάρπι, η οποία μετράει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, ούσα και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Τερνάνα – Τσεζένα (22/10, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και έξι παιχνίδια η Τερνάνα, η οποία μετράει τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Σε πολύ καλύτερη θέση από τη σημερινή της αντίπαλο, που επίσης αγνοεί τη νίκη, εδώ και εφτά παιχνίδια, μετρώντας πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το αμφίσκορο. Καθώς και οι δυο ομάδες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Goalbet)

Βιτσέντζα – Φροζινόνε (22/10, 16:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές πανηγύρισε και πάλι η Βιτσέντζα, η οποία μετρούσε δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Αυτή η νίκη την έβγαλε εκτός επικίνδυνης ζώνης, όπου και θέλει να παραμείνει. Από την πλευρά της, η Φροζινόνε προέρχεται από την δεύτερη διαδοχική της νίκη, γεγονός που την έχει φέρει εντός οκτάδας. Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, τους στηρίζουμε στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 2 (2.60 @ Betshop)